به گزارش خبرنگار مهر، موسی احمدلو صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران به برنامه و هدف شرکت گاز اشاره کرد و گفت: گاز رسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار در برنامه شرکت گاز است.
وی با بیان اینکه با بهره مند ی ۲۷ روستا در استان زنجان طی دهه فجر تعداد روستاهای بهره مند از گاز به ۶۰۰ روستا میرسد، اظهار کرد: تنها ۳۱۰ روستای استان بدون گاز است.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان، گفت: در استان زنجان ۷۱۳ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد و گاز رسانی به ۲۰۰ روستا در برنامه شرکت گاز استان بوده و طراحی اولیه انجام شده است.
احمدلو ابراز کرد: به ازای هر خانوار اگر تا ۱۲ میلیون تومان هزینه کفاف بدهد آن روستا در برنامه گاز رسانی است.
وی با بیان اینکه روستاهای صعب العبور چالش شرکت گاز استان در گاز رسانی به روستاها است، گفت: روستاهای باقی مانده در دور دست بوده و کوهستانی و صعب العبور هستند که هزینه اجرای گاز رسانی را بالا میبرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان، تصریح کرد: تنها هدف شرکت گاز و دولت گاز رسانی به تمام روستاها است و برای تحقق این مهم برنامه ریزی لازم را دارد.
احمدلو با بیان اینکه ۸۴.۶ درصد از خانوارهای روستایی استان از نعمت گاز بهره مند هستند، افزود: در مجموع بیش از ۹۴.۹ درصد از خانوارهای روستایی و شهری از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند.
نظر شما