پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۴۲

امام جمعه همدان:

انقلاب اسلامی ایران برخاسته از قرآن و نهج البلاغه است

انقلاب اسلامی ایران برخاسته از قرآن و نهج البلاغه است

همدان-امام جمعه همدان انقلاب اسلامی ایران را برخاسته از قرآن و نهج البلاغه دانست و گفت: استقلال به معنای تعامل نکردن با دنیا نیست بلکه منظور تعاملی است که برمبنای حفظ استقلال کشور ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی عصر شنبه در دیدار مدیران استان همدان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران برخاسته از قرآن و نهج البلاغه است، گفت: امام خمینی (ره) نیز که تربیت یافته در بستر قرآن بود به وسیله قرآن برای ایجاد این انقلاب دست به قیام زد.

وی با بیان اینکه اقتصاد، مردم، استقلال و آزادی از مهم‌ترین کلید واژه سخنان امام خمینی (ره) در بهشت زهرای تهران بود، گفت: استقلال به معنای تعامل نکردن با دنیا نیست بلکه منظور تعاملی است که بر مبنای حفظ استقلال کشور ایجاد شود.

امام جمعه همدان تاکید کرد: موضع ولایت نسبت به مردم در تمام این سال‌ها صادقانه بوده و اگر امام (ره) فرمود من خادم شما هستم اعتقاد ایشان بر آن بود که مردم ولی نعمت ما هستند.

آیت الله شعبانی افزود: امروز دشمن با جنگ رسانه‌ای به دنبال آن است تا دوران پهلوی را خوب نشان دهند، اما ما با نجس ذاتی مواجه هستیم که می‌خواهد خود را تطهیر کند و این غیر ممکن است.

امام جمعه همدان با بیان اینکه بزرگترین و عظیم‌تری دستاورد کشور تربیت جوانان انقلابی است، گفت: امروز جوانان در کشور در حال افتخار آفرینی در عرصه‌های مختلف هستند.

کد خبر 4841537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha