پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۳۹

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان:

ارائه آموزش های مهارتی مورد نیاز بازار معضل بیکاری را حل می کند

ارائه آموزش های مهارتی مورد نیاز بازار معضل بیکاری را حل می کند

سنندج - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان گفت: همسو کردن و ارائه آموزش های مهارتی با نیاز بازار کار راهکاری مناسب و مفید در راستای حل معضل بیکاری جوانان کردستانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان، سیدجمیل احمدی در دیدار با کارکنان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید ورمقانی سنندج که به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر صورت گرفت، با تبریک فرارسیدن طلیعه چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اقتدار، امنیت و آرامش کنونی کشور را مرهون خود پاک شهیدانی دانست که با جان فشانی توانستند نهال انقلاب اسلامی را به درختی تناور که امروز موجب اطمینان خاطر مظلومین جهان شده است، مبدل کنند.

وی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را مولود انقلاب اسلامی دانست و افزود: این سازمان به برکت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در سال ۱۳۶۲ تشکیل و امروز به عنوان یکی از سازمان‌های پیشتاز در ارائه آموزش‌های مهارتی در خاورمیانه از جایگاه والایی برخوردار است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان ادامه داد: بهره گیری از نیروهای مؤمن، انقلابی و جهادی و استفاده از امکانات و تجهیزات بروز و مطابق با تکنولوژی روز دنیا از علل مهم در سرآمدی این سازمان در میان دیگر کشورهای دنیا است.

احمدی یادآور شد: خوشبختانه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و به طبع آن اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان توانسته است با تربیت نیروهای جوان متخصص و کارآمد در مسابقات جهانی دنیا در ردهایی بالاتر از کشورهای پیشرفته دنیا بایستد که این امر خود بیانگر پیشرفت کشور جمهوری اسلامی ایران در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.

وی ایجاد پویایی و جلوگیری از روزمره گی را یکی از عوامل پیشرفت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان دانست و بیان کرد: اهمیت به امر پژوهش می‌تواند این اداره کل را همگام با توسعه و پیشرفته تکنولوژی‌های روز دنیا نگه داشته و انتقال این تکنولوژی را به افراد جویای کار میسر کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان همسو کردن آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار را راهکاری مناسب و مفید در راستای غلبه بر معضل بیکاری جوانان کردستانی دانست و گفت: تلفیق آموزش‌های آکادمیک و دانشگاهی با آموزش‌های مهارتی می‌تواند زمینه ایجاد اشتغال مولد و پایدار را در استان کردستان فراهم کند.

احمدی خلاقیت و نوآوری را از دیگر مؤلفه‌های پیشرفته کاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان برشمرد و اظهار داشت: ارائه آموزش‌های مهارتی متنوع و با کیفیت و منطبق با نیاز بازار کار هر منطقه توانسته است علاوه بر احیا و نگهداشت مشاغل موجود زمینه ایجاد اشتغال مولد و پایدار را در سطح استان را مهیا کند.

وی تدوین سند توسعه آموزش‌های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه‌ای را از دیگر اقدامات مهم و تأثیرگذار اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان در سال جاری عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با تلاش و کوشش کارشناسان این اداره کل سند توسعه آموزش‌های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه‌ای تدوین و از سال آینده اجرایی خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان یادآور شد: امیدواریم با توسعه و گسترش بیش از پیش آموزش‌های مهارتی شاهد ترویج فرهنگ مهارت گرایی در سطح جامعه باشیم.

کد خبر 4841781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha