جدیدترین موضع گیری مقتدی صدر درباره اعتراضات عراق

جدیدترین موضع گیری مقتدی صدر درباره اعتراضات عراق

رهبر جریان صدر عراق خواستار تشکیل کمیته هایی در استانهای این کشور به منظور بازگشایی مدارس و راهها شد و بر ضرورت نظم و مسالمت آمیز بودن اعتراضات تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق خواستار تشکیل کمیته هایی در استانهای این کشور به منظور بازگشایی مدارس و راهها شد و بر ضرورت نظم و مسالمت آمیز بودن اعتراضات تاکید کرد.

وی اعلام کرد: طبق رهنمودهای مرجعیت و بر اساس قواعد آسمانی و عقلی باید انقلاب به نظم و مسالمت آمیز بودن آن برگردد. هماهنگی کلاه آبی ها با نیروهای امنیتی و مدیران آموزش و پرورش در استانها و عشایر غیور برای تشکیل کمیته هایی به منظور بازگشایی مدارس دولتی و دیگر مراکز آموزشی و بازگشایی راههای بسته شده ضروری است تا همه از نعمت زندگی روزمره برخوردار باشند و انقلاب به وجهه خوب خود بازگردد.

رهبر جریان صدر از دست اندرکاران امور هم خواست که در راستای این موضوع عجله به خرج دهند.

مقتدی صدر از نیروهای امنیتی خواست که مانع افرادی که راهها را می بندند شوند.

وی درخواست مشابهی را از آموزش و پرورش و مسئولان آموزش عالی عراق مطرح کرد.

کد مطلب 4842354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha