۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۰۲

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

حوزه سرب و روی را متحول می کنیم/ساخت اسکله مکانیزه در بندر رجایی

حوزه سرب و روی را متحول می کنیم/ساخت اسکله مکانیزه در بندر رجایی

کرمان - مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سرب و روی گفت: امروز می‌خواهیم این حوزه را متحول کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله عصاری بعدازظهر یکشنبه در کنفرانس خبری اعلام احداث مجتمع فرآوری و تولید شمش سرب و روی شهرستان کوهبنان بیان داشت: اگر اقتصاد ما یک حاج قاسم سلیمانی داشت وضعیت بهتری داشتیم.

وی ضمن معرفی شرکت توسعه معادن و فلزات افزود: شرکت سرمایه‌گذاری از شرکت‌ها برتر بورس است و در رده ۱۰ شرکت برتر بورس قرار دارد که دارای پایگاه‌های خوبی در کرمان است.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: ۲۲.۵ درصد سهام شرکت گل‌گهر، ۲۰ درصد سهام شرکت گوهر زمین و ۱۷ درصد از سهام چادرملو متعلق به شرکت توسعه معادن و فلزات است ضمن اینکه ۲۶ میلیارد تومان ارزش سهام این شرکت است.

عصاری با اشاره به اینکه برخی شرکت‌ها مواد اولیه خود را از خارج وارد می‌کنند، گفت: یکی از مشکلات شرکت‌های فولاد سازی تأمین خوراک بود، شرکت توسعه معادن و فلزات با همکاری ۱۲ شرکت به مسئله اکتشاف ورود پیدا کرد و یک کنسرسیوم اکتشاف ایجاد کرد که برای اولین بار شکل گرفته است.

وی عنوان کرد: اگر به ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ برسیم چهار هزار میلیون تن اکتشاف کم داریم؛ در شرایط فعلی که دولت به دلیل تحریم‌ها در تنگنا است کنسرسیوم اکتشاف بسیار برای ایران مهم بود که موفق شدیم این کنسرسیوم را تشکیل دهیم تا کار جدیدی در تأمین خوراک انجام شود و سه ماه است که کار را شروع کردیم و ۱۲ شرکت قدر در آن حضور دارند ضمن اینکه سرعت کار ما بالا است.

عصاری با تاکید بر لزوم تقویت زیرساخت‌های حوزه صنعت افزود در زیرساخت‌های اسکله، راه آهن و جاده در تنگنا هستیم که باعث ایجاد مشکلاتی در زمینه واردات و صادرات شده است. برای رفع این مشکل حمل و نقل ترکیبی را تشکیل دادیم و ۱۸۰ هزار مترمربع زمین از بنادر گرفتیم تا اسکله کاملاً مکانیزه در بندر شهید رجایی بسازیم.

وی به ارتباط بین صنعت و دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و یادآور شد: شرکت‌های دانش بنیان بسیار خوبی در کشور داریم که مشکل اساسی آنها فقط نقدینگی است همچنین ما ایده‌های بسیاری در کشور داریم که مشکل اصلی آن‌ها پول است تا بتوانند به انبوه‌سازی برسند درصدد هستیم کنسرسیوم حفاری را به وجود بیاوریم امروز می‌خواهیم سرب و روی را متحول کنیم.

وی با اشاره به وجود ۹ در صد ذخیره سرب و روی دنیا در ایران گفت: در پهنه ۱۲۵۰ کیلومتری راور سرب و روی وجود دارد. امکان بورسیه دانشجویان با ذهن خلاق را داریم.

محصولات گروه صنعتی زرین به ۱۷ کشور صادر می‌شود

مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا هم در این جلسه بیان داشت: در نظر داریم قطب سوم سرب و روی کشور را در استان کرمان و در شهرستان کوهبنان ایجاد کنیم.

ابراهیم جمیلی با بیان اینکه می‌خواهیم از خام‌فروشی جلوگیری کنیم، افزود: از جمله خصوصیات طرح این است که کارخانه ۳۰۰ هزار تنی کنستانتره سرب و روی در سه فاز ایجاد خواهد شد که در فاز اول ۵۰ هزار تن کنستانتره و ۱۰ هزار تن شمش روی ایجاد می‌شود و در فاز دوم این مقدار دو برابر می‌شود و در آخر ظرفیت به سه برابر افزایش می‌یابد و در کنار این خاک‌هایی که استحصال می‌شود نیز درآمد زا خواهند بود.

وی گفت: پیش‌بینی این است که هزار نفر مشغول کار شوند و بنا داریم از اشخاص بومی استفاده کنیم مگر اینکه تخصص مورد نیاز در این بومیان منطقه وجود نداشته باشد.

جمیلی تصریح کرد: از بومی‌ها اگر کسی در دانشگاهی مشغول تحصیل است ما آنها را بورسیه خواهیم کرد ما به دنبال اشخاصی که پشت میز بنشینند نیستیم و کسانی را می‌خواهیم که کار کنند.

وی بیان کرد: محصولات گروه صنعتی زرین، به ۱۷ کشور صادر می‌شود و در ۱۴ کشور رجیستر می‌کنیم ضمن اینکه کیفیت محصولات مورد قبول کشورهای مقصد است و آزمایش نمی‌شوند.

مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا ادامه داد: قطعاً وقتی بومی سازی انجام شود صنعت هم پیشرفت می‌کند و همچنین در ارزآوری استان و کشور می‌تواند کمک کند همچنین می‌تواند به رشد اقتصادی نیز کمک کند.

وی ابراز داشت: ما از استان منابع نمی‌خواهیم اما تنها درخواست داریم در تأمین مواد اولیه ما را حمایت کنند. ما برای رقابت نیامدیم این شرکت بزرگ خواهد شد و به بورس و فرابورس می‌رسیم.

محمد کلانتری مدیر عامل شرکت صبا نور نیز در این نشست گفت: شرکت صبا نور چهارمین شرکت بورسی سنگ آهن است که بعد از شرکت‌های گل گهر، گهر زمین و چادرملو در بورس قرار دارد و بزرگترین شرکت سنگ آهنی در غرب کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: ارزش سهام شرکت صبا نور سه هزار میلیارد تومان است ضمن اینکه ۸۵ درصد سهام این شرکت مربوط به شرکت توسعه فلزات و معادن است.

مدیرعامل شرکت صبا نور بیان داشت: فلسفه کار ما از دو سال پیش آغاز شد و با دستور عصاری استراتژی خود را به سمت فلزات غیرآهنی سوق دادیم.

کد خبر 4842541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha