پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۴۴

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان کرمانشاه:

قهرمانان فرهنگی کرمانشاه تجلیل می‌شوند

قهرمانان فرهنگی کرمانشاه تجلیل می‌شوند

کرمانشاه_ مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان کرمانشاه گفت: قهرمانان فرهنگی استان در دهه فجر تجلیل می شوند.

مهناز فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال همچون سال‌های گذشته برنامه‌های دهه فجر پرشورتر برگزار می‌شود و به همین دلیل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با فضا سازی دهه فجر را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه از روز دوازدهم جشن‌های دهه فجر آغاز شده است، افزود: نمایشگاه‌ها و ویژه برنامه‌های مختلفی به منظور گرامیداشت دهه فجر برگزار می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان کرمانشاه با اشاره به افتتاح نمایشگاه محصولات فرهنگی اعضای کانون فکری کودکان و نوجوانان گفت: کانون پرورش فکری محل پرورش خلاقیت و هنر است و در این نمایشگاه علاوه بر اینکه تابلو و هنرهای دستی در معرض دید علاقمندان قرار می‌گیرد آثار موجود به فروش هم خواهد رسید.

فتاحی تصریح کرد: روز چهاردهم بهمن ماه ویژه برنامه تقدیر از قهرمانان فرهنگی برگزار می‌شود که در این ویژه برنامه کودکان و نوجوانان جشنواره‌های بین المللی نقاشی تقدیر می‌شود.

این مسئول عنوان کرد: از نظر ظرفیت و پتانسیل کودکان و نوجوانان در شرایط خوبی قرار گرفته و برگزیده سال اسپانیا از بین کودکان کرمانشاه بوده است.

وی از تجلیل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۱۱ محله چمن خبر داد و ادامه داد: کودکان و نوجوانانی که در این محل زندگی می‌کنند با وجود آسیب‌های اجتماعی موفق شدند از بین ۲۴ گروه نمایشی جزو برترین کشور شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان کرمانشاه ادامه داد: به طور حتم این کودکان و نوجوانان قهرمانان فرهنگی هستند و باید الگوی دیگر کودکان و نوجوانان باشند.

فتاحی به ویژه برنامه معرفی و تقدیر از خانواده شهید توسلی در شهر کنگاور اشاره کرد و گفت: شهید توسلی کوچک‌ترین چهره انقلاب بوده است که در این برنامه خانواده شهید برای کودکان و نوجوانان صحبت خواهند کرد.

کد خبر 4842816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha