پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۸

رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان:

میزخدمت جهادی به مناسبت دهه فجر در مصلای رشت برگزار می‌شود

میزخدمت جهادی به مناسبت دهه فجر در مصلای رشت برگزار می‌شود

رشت- رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان گفت: میزخدمت جهادی به مناسبت دهه فجر در مصلای رشت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس حسینی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری میز خدمت جهادی به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این برنامه با حضور استاندار گیلان، فرمانده سپاه قدس گیلان، مدیران کل ۴۱ دستگاه اجرایی و مدیران عامل بانک‌ها روز جمعه ۱۸ بهمن از ساعت ۹ صبح الی ۱۱ در مصلای امام خمینی (ره) رشت برگزار می‌شود.

وی به اهداف برگزاری میز خدمت جهادی اشاره کرد و افزود: مهمترین اهداف از برگزاری میز خدمت جهادی افزایش مقبولیت و کارآمدی نظام اداری و افزایش رضایتمندی مردم، دیدار چهره به چهره مسئولان با مردم، دیدن برخی واقعیت‌ها و تلاش در جهت برطرف کردن مشکلات مردم است.

رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان با بیان اینکه بزرگترین رسالت سازمان بسیج کارمندان، نهادینه کردن فرهنگ خدمت رسانی بی منت در دستگاه‌ها و ادارات است، گفت: برطرف کردن مشکلات مردم، پر رنگ کردن نقش مساجد و مصلی‌ها، به عنوان یک پایگاه اصلی برای حل مشکلات مردم است.

حسینی با اشاره به اینکه سه مرحله میز خدمت جهادی تاکنون در رشت برگزار شده است، بیان کرد: اولین مرحله در خرداد ماه، دومین مرحله در هفته دفاع مقدس و سومین مرحله در هفته بسیج با حضور مدیران کل ادارات و سازمان‌ها در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد و تا حد امکان مشکلات مردم را برطرف کردند.
 

کد خبر 4843193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha