پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰

دادستان قزوین:

مشارکت بالای مردم در انتخابات بهترین راه مقابله با دشمن است

مشارکت بالای مردم در انتخابات بهترین راه مقابله با دشمن است

قزوین- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین گفت: آرا مردم در انتخابات، سلاحی قدرتمند برای مقابله با توطئه‌های دشمنان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسمی در حاشیه همایش رأی اولی‌ها که در سالن اجتماعات دادگستری کل استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین سرمایه اجتماعی هر کشوری، جوانان هستند و حضور آنها در تحولات سیاسی، اجتماعی، علمی و… در سرنوشت کشور بسیار مؤثر است و مشارکت پرشور جوانان در انتخابات که یکی از حساس‌ترین صحنه‌های سیاسی و جلوه‌ای از دموکراسی و مردم سالاری است، بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات، گامی برای رسیدن به ایرانی بهتر و پیشرفته است، افزود: حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی بیانگر لبیک به منویات مقام معظم رهبری در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب است و بدون شک مشارکت حداکثری در صحنه انتخابات، بهترین راه برای حفظ و صیانت از کشور در عرصه‌های مختلف داخلی و بین المللی است.

دادستان قزوین در ادامه تاکید کرد: باید برای جامعه تبیین شود که رأی ما فقط انتخاب یک فرد برای حضور در صحنه سیاسی کشور نیست، بلکه آرا ما همانند سلاحی در دست ما برای مقابله با هجمه‌ها و توطئه‌های دشمن و دفاع از ارزش‌های والای انسانی، میهن و تمامیت ارضی است.

قاسمی بیان کرد: دانش آموزان سرمایه‌های ذی قیمت و آینده سازان این نظام هستند، به همین خاطر دانش آموزان در کنار فراگیری علم باید با تلاش مضاعف به دنبال پیشرفت و آبادانی کشور در صحنه‌های مختلف باشند و در عرصه انتخابات، دانش آموزان می‌توانند با حضور و درک صحیح از شرایط کشور حماسه ماندگاری را ثبت کنند.

این مقام قضائی استان گفت: حضور رأی اولی‌ها در انتخابات نشان دهنده رسیدن آنها به بلوغ سیاسی برای تمرین مسئولیت پذیری اجتماعی است و باید از این فرصت مهم برای مشارکت پرشور و تعیین سرنوشت کشور به خوبی استفاده کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین با بیان اینکه انتخابات برای رأی اولی‌ها، نقطه عطفی در زندگی آنها است، خاطرنشان کرد: رأی اولی‌ها باید بدانند با حضور پرشور خود در انتخابات، دولتمردان را برای پیشبرد اهداف عالی نظام و آرمان‌های امام راحل (ره) و شهدا همراهی می‌کنند و با حضور در عرصه انتخابات از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی که برای تحقق آنها هزاران شهید تقدیم اسلام شده، دفاع می‌کنند.

قاسمی در پایان تصریح کرد: در طی این چهل سال برگزاری انتخابات سالم و پرشور در کشور ما به خوبی نهادینه شده و حضور آگاهانه و شکوهمند آحاد مختلف جامعه در عرصه انتخابات، بیانگر اهمیت سرنوشت کشور برای فرد فرد جامعه است و با انتخاب بهترین و شایسته‌ترین افراد، اجازه نخواهیم داد دشمنان در امور داخلی کشور دخالت کنند و انتخاب نماینده اصلح، تکلیف شرعی و قانونی برای آحاد جامعه است.

کد خبر 4845182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha