به گزارش خبرنگار مهر، فرید براتیسده ظهر چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه تعداد حال حاضر معتادان در کشور بر اساس تحقیقاتی که توسط متخصصان دانشگاهی انجام شده، در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است، گفت: با توجه به این شرایط و جمعیتی که با معضل موادمخدر دست به گریبان هستند، باید دفتر پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی را یکی از پرچالشترین دفاتر این سازمان تلقی کرد.
وی با بیان اینکه مقوله پیشگیری در اولویت برنامههای سازمان بهزیستی در سالهای گذشته قرار داشت که با توجه به این اولویت، خدمات ارزندهای تا به امروز به جامعه هدف ارائه شده است، افزود: با اقدامات صورت گرفته، تا به امروز توانستهایم در محیطهای اداری و نیز نهادهای کودک، به بیش از یک میلیون نفر در قالب ۴۰۰۰ تیم خدمات مختلف ارائه دهیم.
براتی سده از همکاری تنگاتنگ سازمان بهزیستی با موسسههای خیریه در کشور خبر داد و با یادآوری اینکه این همکاری در قالب ارائه آموزشهای مهارتی لازم به افرادی است که این موسسهها در آن مناطق به ارائه خدمات مشغولاند، تصریح کرد: یکی دیگر از طرحهایی که این سازمان به اجرا گذاشته، طرح «کیان» است و این طرح در محیطهای اداری به اجزا گذاشته میشود.
مدیرکل پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه فارغ از همکاری با موسسههای خیریه و نیز اجرای طرح کیان، این سازمان اقدام به اجرای برنامههایی چون طرح «کاربین» و طرح مصونسازی کودکان از اعتیاد در مهدهای کودک کرده است، ادامه داد: معتقدیم برای کاستن از این مشکلات، باید نظارتها را افزایش دهیم که در همین راستا بیش از ۷۰۰۰ بازدید نظارتی از مراکز تحت پوشش انجام شده است.
براتیسده در ادامه با اشاره به تعداد مراکز درمانی تحت پوشش این سازمان، از فعالیت پنج مرکز دولتی سرپایی ترک اعتیاد و نیز ۲۶۰ مرکز بازتوانی افراد دارای اختلال سوءمصرف موادمخدر خبر داد و اظهار کرد: آمار حاکی از آن است که طی ۹ ماهه امسال توانستهایم به بیش از ۳۵۰ هزار نفر در کشور، خدماتی را در همین حیطه توسط مراکز تحت پوشش سازمان ارائه دهیم.
وی از موضوع آمادهسازی شغلی به عنوان یکی از دغدغههای این سازمان که هیچکس حاضر به حمایت از این سازمان در همین راستا نیست، خبر داد و گفت: متاسفانه همه سازمان بهزیستی را مسئول آمادهسازی شغلی برای کسانی که تحت بازتوانی و درمان قرار گرفتهاند، میدانند و این در حالی که با وجود همه مشکلات توانستهایم ۷۰۰۰ آمادهسازی شغلی را در سال گذشته انجام دهیم.
براتیسده با تاکید بر اینکه موضوع بازتوانی معتادان یکی از حلقههای مفقوده بوده و باید به جد دنبال شود، خاطرنشان کرد: تحقیقات انجام شده توسط متخصصان دانشگاهی که به صورت مراجعه خانه به خانه و در قالب چهار گروه انجام شد، حاکی از آن است که تعداد معتادان در کشور یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده است.
نظر شما