به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله مومنی امروز در همایش معاونین آموزش و پرورش عمومی سراسر کشور با اعلام این که یک درصد دانش آموزان دوره ابتدایی سالانه مردود میشوند گفت : بعضی از دانش آموزان دچار افت یا ترک تحصیل نیازمند توجه ویژه ای هستند .
وی خاطر نشان ساخت: به همین منظور باید برای شناسایی بهتر این دسته از دانش آموزان با بخش آموزش و پرورش استثنایی
کشور هماهنگ شویم تا بتوانیم این نوع افت های تحصیلی را از میان برداریم .
مومنی تصریح کرد: اجرای طرح آزمایشی آموزش و پرورش فراگیر، برای دانش آموزان با نیازهای ویژه به شکل آزمایشی در سال تحصیلی 86-87 در 28 واحد آموزشی 7 استان کشور آغاز خواهد شد .
معاون مدیر کل آموزش و پرورش پیش دبستانی و ابتدایی یادآور شد : بر اساس مصوبه ششصدو نود و یکمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش قرار است تا سال تحصیلی 87-86 مدیران مدارس دارای مدرک تحصیلی دیپلم با مدیران دارای مدرک تحصیلی بالاتر عوض شوند .
وی در این باره توضیح داد : برخی از استانها در خصوص اجرای این مصوبه ، اظهار ناتوانی کرده و طی نامه ای از شورای عالی آموزش و پرورش خواسته اند تا زمان بیشتری برای تعویض مدیران دیپلمه در اختیار آنان قرار دهند. که این امر فعلا در حال بررسی است .
مومنی درباره غیر انتفاعی شدن دوره های پیش دبستانی تاکید کرد : بر اساس جلساتی که تاکنون در این باره برگزار شده قرار است در مناطق برخوردار و نیمه برخوردار شهری ، آموزش کودکان چهار و پنج ساله تحت پوشش موسسات غیر دولتی درآید .
وی ادامه داد : کودکان دوره پیش دبستانی در مناطق حاشیه شهرها و روستاهای محروم ، با تغییر روش آموزشی روبه رو نخواهند بود چرا که استفاده از معلمین مازاد بنابر اولویت های آموزش و پرورش ، در دوره پیش دبستانی از دیگر برنامه های آموزش دوره پیش دبستانی و دبستانی به شمار می رود .
نظر شما