پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۲۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد؛

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلا به دیابت دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرزاد لطفی، با اشاره به راه‌اندازی اتوبوس دیابت در استان فارس، اظهار داشت: این اتوبوس در راستای پیشگیری از دیابت و چاقی به مناسبت دهه فجر راه اندازی شده است و اتوبوس سیار فعالیت خود را در تمام نقاط شهر به ویژه در نقاط حاشیه استان که امکان دسترسی شهروندان به مراکز بهداشتی و درمانی کمتر است، انجام می‌دهد.

وی افزود: بیماری دیابت در صورتی که به موقع تشخیص داده شود نه تنها از ابتلای بیماران به سکته مغزی و قلبی و نارسایی کلیه جلوگیری می‌کند، بلکه از هزینه‌های درمان در خانواده و سیستم سلامت هم می‌کاهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: فعالیت اتوبوس سیار از امروز آغاز و تا ۲ سال آینده هم ادامه خواهد داشت و علاوه بر تست قند خون افراد و شناسایی بیماران، اطلاع‌رسانی و آموزش در مورد دیابت و چاقی هم انجام می‌گیرد.

لطفی، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلاء به دیابت و چاقی بر شمرد و گفت: در صورت توجه افراد به این موضوعات به طور خود به خود آمار ابتلاء به دیابت و چاقی کاسته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به مناسبت دهه فجر علاوه بر راه‌اندازی اتوبوس دیابت، ۱۵۰ میلیارد تومان برای افتتاح پروژه‌ها و تجهیزات آن در شیراز خواهیم داشت.

کد خبر 4846807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha