به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله عبدالملکی ظهر شنبه در جلسه هم اندیشی با اساتید دانشگاههای کردستان با موضوع اشتغال محرومین، اظهار داشت: کمیته امداد به عنوان یکی از دستگاههای برتر در ایجاد اشتغال توانسته از سال ۹۰ تا ۹۶، یک میلیون و ۴۰۰ هزار شغل معادل یک پنجم اشتغال کشور را ایجاد کند.
عبدالملکی با اشاره به دیگر دستاوردهای برنامه اشتغال کمیته امداد، افزود: از آغاز فعالیت، کمیته موفق به زمینه خودکفایی ۷۰۰ هزار خانواده و خروج آنها از پوشش حمایتی شود و با خروج جمعیت فوق سالانه معادل ۲۱ هزار میلیارد ریال صرفه جویی در هزینههای عمومی کشور ایجاد نماید.
وی افزود: در سال ۹۷، بیش از ۵۵ هزار میلیارد ریال درآمد معادل کل مستمری و کمک معیشت پرداختی به خانوادهها از محل اشتغال جاری و تحت نظارت خانوادههای محرومین تزریق شود.
وی با تاکید بر اهمیت برنامه اشتغال محرومین، عنوان کرد: مددجویان تحت حمایت امداد عموماً از اقشار ضعیف و دهکهای پایین جامعه هستند که فاقد دانش و مهارت کافی برای ورود به بازار کار هستند، در این راستا معاونت تولید و اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) با پیاده سازی طرحهای جدید و زود بازده و برگزاری دورههای آموزشی و مهارتهای مختلف قدمهای جدی در تحقق این امر بردارد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص الگوی اشتغال امداد، گفت: برنامه اشتغال محرومین کمیته امداد در قالب ۲ نظام هدایت شغلی و راهبری شغلی بصورت موازی پیگیری میشود.
وی با اشاره به بکارگیری جهادگران و خیرین کارآفرین در برنامه اشتغال محرومین ادامه داد: هدف از طرح جهادگران استفاده از ظرفیت جهادگران و گروههای جهادی در سطح کشور است. بعد از برگزاری ۸ دوره تخصصی کار آفرینی طی سال گذشته ۲۰۰ نفر جهادگر در سراسر کشور بصورت جهادی درخدمت محرومین مشغول به خدمت هستند.
عبدالملکی یادآور شد: در نشست هم اندیشی با اساتید انتظار میرود درخصوص برنامههای اشتغال امداد با هدف رفع نواقص، اصلاح و تکمیل سیاستها همچنین ایده پردازی جهش کمی و کیفی برنامه اشتغال محرومین اعلام نظر کنند.
نظر شما