پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۲۶

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور:

۵۰۰ مدرسه و مرکز حوزه علمیه خواهران در کشور فعال است

۵۰۰ مدرسه و مرکز حوزه علمیه خواهران در کشور فعال است

ایلام-مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: ۵۰۰ مدرسه و مرکز حوزه علمیه خواهران در کشور دایر است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالکریم بهجت پور ظهر امروز شنبه در دیدار با استاندار ایلام اظهار کرد: حوزه علمیه خواهران و مرکز مدیریت آن از سال ۱۳۷۶ راه اندازی شده و در طی مدت زمانی که این حوزه شروع به کار کرده است، اثرات بسیار مبارکی را در بخش‌های مربوطه شاهد هستیم.

وی ادامه داد: با گذشت ۲۲ سال از فعالیت‌های مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، این سازمان به نهادی توانا و دارای ارکان مختلف تبدیل شده و در این راستان آماده همکاری و کمک به دیگر بخش‌های کشور از جمله کمک به حل آسیب‌های اجتماعی کشور هستیم.

بهجت پور افزود: در طول ۲۲ سال اخیر، قریب به ۵۰۰ مدرسه و مرکز در سطح کشور دایر شده است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور عنوان کرد: ۴۱۲ مورد آموزش در سطح دوم حوزه علمیه را دنبال می‌کنند و ۵۵ مورد نیز در آموزش سطح سوم فعال هستند.

بهجت پور تصریح کرد: در حال حاضر سیاست مدیریت حوزه‌های علمیه افزایش و ارتقای سطح کیفی مدارس حوزه علمیه در سراسر کشور است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت خواهران از جنسی است که باید در دستگاه‌های فرهنگی به کار گرفته شوند و خود حوزه دستگاه به کار گیرنده نیست، گفت: اعتقادمان بر این است که ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران به خوبی می‌تواند در شرایط اخلاقی و گسترش فضای معنوی کشور و اصلاح مشکلات تربیتی به کار بیاید.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ضمن تقدیر و تشکر از حمایت‌های استاندار ایلام از حوزه‌های علمیه استان ایلام، گفت: برای راه اندازی ۲ مرکز حوزه علمیه بانوان در استان نیازمند زمین هستیم.

استاندار ایلام نیز در این نشست اظهار داشت: با تمام وجود از برنامه‌های و طرح‌های حوزه علمیه خواهران در استان حمایت خواهیم کرد.

قاسم سلیمانی دشتکی افزود: توسعه فعالیت‌های فرهنگی در رأس برنامه‌های مسئولان قرار دارد و در این راستا مشکلات زمین‌های حوزه علمیه خواهران در استان حل می‌شود.

وی گفت: مشکل زمین ساخت حوزه علمیه شهرستان‌های آبدانان و ایوان در استان حل می‌شود.

کد خبر 4847536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha