پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۲۲

با حضور ۱۴۱ هنرمند

چهارمین «اکسپوی هنری» در تبریز برگزار می‌شود

چهارمین «اکسپوی هنری» در تبریز برگزار می‌شود

تبریز- چهارمین «اکسپوی هنری» با حضور ۱۴۱ هنرمند و شرکت ۲۳۱ اثر در حوزه نقاشی، خط، مجسمه‌سازی و نقاشی‌خط در هتل لاله‌پارک تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه هنری تبریز با بیان اینکه اکسپوی چهارم هم به لحاظ کمی و کیفی رشد یافته است، اظهار کرد: این دوره از اکسپو به شکل سراسری و با مشارکت ۹ گالری‌دار برگزار می‌شود.

محمدمحمودی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار هنرمند در حوزه هنرهای تجسمی در استان آذربایجان شرقی فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: در تولید آثار هنری با وجود دانشگاه‌های خوب هنری و نیز گالری‌های متعدد در تبریز، آثار هنری باارزشی تولید می‌شود اما در زمینه فروش وضعیت خوبی نداریم.

وی در مورد شرکت آثار مجموعه داران تبریزی در این نمایشگاه، با بیان اینکه می‌دانیم مجموعه داران خوبی در تبریز وجود دارد، گفت: هر مجموعه داری که مایل به شرکت در نمایشگاه باشد، می‌توانیم به آنها حساب کاربری دهیم.

وی با بیان اینکه برخی هنرمندان برای تأمین معاش و فروش آثار خود مجبور به مهاجرت به کشورهای همسایه از جمله ترکیه و آذربایجان هستند، افزود: هنرمندان برای فروش آثار خود نیازمند حمایت نهادی‌های فرهنگی و هنری هستند و لازم است سازمان‌های فرهنگی با خرید آثار هنری از آنان حمایت کنند.

محمودی در مورد فروش و بازاریابی برای آثار هنری عرضه شده نیز گفت: از امسال بانک خریداران را راه اندازی کرده‌ایم و همچنین تیمی مأمور بازاریابی و فروش تشکیل شده است که با افرادی که قبلاً شناسایی شده‌اند، تماس می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در بحث خرید آثار، از افراد خارج استان هم دعوت کرده‌ایم و پیش بینی می‌کنیم با وجود شرایط نامطلوب اقتصادی وضعیت فروشش بهتر باشد.

کد خبر 4847609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha