پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۸

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین:

۲۲ بهمن مهمترین رویداد نیم قرن اخیر در جهان است

۲۲ بهمن مهمترین رویداد نیم قرن اخیر در جهان است

قزوین- معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: : ۲۲ بهمن که موجب شکست ابهت شرق و غرب و احیای مجدد اسلام شد مهمترین واقعه نیم قرن اخیر در جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی در مراسم افتتاح دومین مرکز توانبخشی مراقبت معلولان جسمی حرکتی کشور در بیدستان قزوین اظهار داشت: در روز ۲۲ بهمن با هوشیاری ملت و بصریت آحاد ملت امیدواریم بار دیگر موجبر یاس دشمنان شویم.

وی افزود: ۲۲ بهمن بدون شک مهمترین واقعه نیم قرن اخیر در جهان است که فقط به ایران تعلق ندارد بلکه این رویداد مهم موجب شکست ابهت شرق و غرب و احیای مجدد اسلام ناب محمدی شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: ۲۲ بهمن ماه سرآغاز همه حرکت‌های بیداری در دنیاست و شاهد تکمیل هلال مقاومت اسلامی هستیم لذا همه وظیفه داریم این روز را بزرگ شمرده و در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن شرکت کرده و به مطالبه رهبری پاسخ دهیم.

راه اندازی مرکز مراقبتی حرکتی جمعی و ارزشمند است

حبیبی در ادامه با اشاره به ضرورت تأمین نیازهای معلولان جامعه اظهار داشت: راه اندازی مرکز مراقبتی توانبخشی حاصل یک کار گروهی است و ادارات اوقاف، بهزیستی، امور اجتماعی و خیرین و شورای شهر برای احداث آن همت کرده اند که جای تقدیر دارد.

وی گفت: معلولان به عنوان شریف‌ترین انسان‌های جامعه ظرفیت‌هایی دارند که گاهی انسان‌های سالم از آن بی بهره اند اما از این توانمندی غفلت کرده ایم و به نیازهای آنها بی تفاوت بوده ایم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: این مرکز بسیار مجهز و دارای فضای مناسبی است که مانند یک بیمارستان مجهز است که بسیار آبرومندانه احداث و تجهیز شده که می‌تواند نیازهای معلولان جسمی و حرکتی استان و سایر استان‌های همجوار را برآورده کند.

حبیبی اضافه کرد: این ساختمان ظرفیت آن را دارد که در یک طبقه آن درمانگاه عمومی راه اندازی شود تا در اختیار شهروندان دیگر هم قرار گیرد ئو ما نیز در استانداری برای تحقق آن حمایت لازم را انجام می‌دهیم.

وی اظهار امیدواری کرد با ادامه کارهای خیرخواهانه شاهد بهره مندی معلولان و سایر نیازمندان از خدمات درمانی مراکز توانبخشی و درمانی باشیم.
 

کد خبر 4847833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha