پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۴۴

با حضور معاون مدیریت توسعه وزارت کار در اندیمشک؛

دو طرح گلخانه در منطقه پشمینه زار اندیمشک افتتاح شد

دو طرح گلخانه در منطقه پشمینه زار اندیمشک افتتاح شد

اهواز- با حضور معاون مدیریت توسعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دو طرح گلخانه در منطقه پشمینه زار اندیمشک افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا پناه بعدازظهر شنبه با حضور در شهرستان اندیمشک از دو طرح بزرگ گلخانه‌ای در منطقه پشمینه زار اندیمشک بهره‌برداری کرد.

وی در ابتدا طرح گلخانه تولید سبزی، صیفی و نشا با مساحت کلی ۲۰ هزار مترمربع که فاز اول آن با ۵ هزار مترمربع و ایجاد فرصت شغلی برای ۱۲ نفر و با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات اشتغال روستایی بود را افتتاح کرد و سپس با حضور در شهرک گلخانه از طرح گلخانه تولید سبزی، صیفی و نشا با مساحت ۲۴ هکتار و ایجاد فرصت شغلی برای ۱۵۰ نفر و با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال بهره‌برداری کرد.

همچنین امروز افتتاح فاز اول طرح گلخانه تولید سبزی، صیفی و انواع نشا نیز در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 4847967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha