مدیر کل دفتر امور انرژی سازمان مدیریت و برنامه ریزی درگفتگو با خبرنگار مهر درباره سهمیه بندی بنزین از اول خردادماه گفت: دولت قصد دارد از اول خردادماه نسبت به سهمیه بندی بنزین اقدام کند و ستاد خاصی به نام تبصره 13 نیز در ریاست جمهوری برای تصمیم گیری در این باره مامور شده است.
احمد داوودی افزود : براساس اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی، طرح سهمیه بندی بنزین از اول خردادماه اجرایی خواهد شد.
وی درباره تعیین سهمیه روزانه یا ماهانه بنزین خودروها نیز گفت : ستاد ویژه ای که در ریاست جمهوری تشکیل شده نسبت به این موضوع تصمیم گیری می کند اما سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز در این باره پیشنهاداتی داده که غیر رسمی است.
داوودی درباره این پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی به نکته ای اشاره نکرد و گفت : بهتر است تصمیم رسمی درباره سهمیه بندی بنزین از سوی دولت اعلام شود.
نظر شما