پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۲۹

مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی خبر داد؛

ذخیره سازی ۲میلیون مترمکعب آب با طرح های آبخیزداری امسال مرکزی

ذخیره سازی ۲میلیون مترمکعب آب با طرح های آبخیزداری امسال مرکزی

اراک- مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی گفت: امسال بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های آبخیزداری استان صرف شده که با اجرای این پروژه ها حدود ۲میلیون مترمکعب آب ذخیره سازی می شود.

عبدالحسین محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴ طرح آبخیزداری با اعتباری بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال در نقاط مختلف استان مرکزی اجرا شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی افزود: با بهره برداری از این طرح‌های آبخیزداری، ۱۲ هزار هکتار از حوزه‌های آبخیز هفت شهرستان استان مرکزی تحت پوشش قرار گرفته است.

وی بیان کرد: اجرای این طرح‌ها ظرفیت ذخیره سازی و کنترل روان آب توسط سازه‌های آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی این استان در هر بار آبگیری را به ۸۹ میلیون متر مکعب افزایش داده و یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب با بهره برداری از این طرح‌ها به حجم ذخیره سازی و کنترل روان آب‌های استان مرکزی افزوده می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی خاطر نشان کرد: همچنین یازده طرح آبخیزداری دیگر در استان مرکزی با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال در پنج شهرستان استان در دست اقدام است که با بهره برداری از این طرح‌ها یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع به حجم ذخیره سازی آب‌های سطحی اضافه خواهد شد.

محمدی عنوان کرد: مشارکت مردم در اجرای طرح‌های مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و مراتع داری از جمله برنامه‌های اولویت دار این اداره کل در سال‌جاری است و طرح‌های آبخیزداری و مرتع‌داری با مشارکت و حضور مردم و بر اساس نیاز جوامع محلی انجام می‌شود.

کد خبر 4848138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha