پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۵۳

رئیس سازمان بسیج رسانه اصفهان:

رسانه یکی از مؤلفه‌های قدرت در عصر حاضر است

رسانه یکی از مؤلفه‌های قدرت در عصر حاضر است

اصفهان - رئیس سازمان بسیج رسانه اصفهان گفت: رسانه‌ها باید مدافع کیان انقلاب و نظام اسلامی باشند چراکه امروزه رسانه از مؤلفه‌های قدرت است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری ظهر یک شنبه در گردهمایی سرباز وحدت گرامیداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، با اشاره به ابعاد گسترده شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: سردار سلیمانی دنیایی از معارف است و سخن گفتن از ایشان بسیار دشوار است، صحبت کردن از حاج قاسم سلیمانی می‌تواند مفید فایده باشد.

وی در ادامه افزود: توجه ما به سرباز وحدت بودن حاج قاسم سلیمانی نیازمند این است که باید ببینیم کارکرد ما و رسانه‌ها در عصر جدید چیست و جایگاه و نقش آن در عصر حاضر چیست؛ باید ببینیم ما قرار است یک نقش خنثی داشته باشیم یا یک نقش مؤثر و فعال و دغدغه‌مندی نسبت به جامعه پیرامونی خود داشته باشیم.

رئیس سازمان بسیج رسانه اصفهان خاطرنشان کرد: حاج قاسم سلیمانی یک انسان دغدغه‌مند و در حال مبارزه و تلاش شبانه روزی برای تحقق اهداف و آرمان‌ها بود، باید در رسانه نقش فعالی را باز تعریف کنیم و همواره نقش خود را در عرصه جهاد در نظر بگیریم و هرگز نباید خود را بی‌دغدغه فرض کنیم.

صفری با بیان اینکه رسانه یکی از مؤلفه‌های قدرت است، تصریح کرد: اهمیت رسانه در عصر حاضر بسیار زیاد است چرا که مدیریت افکار عمومی یکی از مهمترین مؤلفه‌های قدرت است و رسانه یک قدرت محسوب می‌شود، امروز شاهد نقش رسانه‌ها در تبدیل حقیقت به دروغ یا دروغ به حقیقت هستیم و باید با این عملیات رسانه‌ای دشمن مقابله کنیم.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در دومین چله انقلاب اسلامی هستیم و بنابر فرموده رهبر معظم انقلاب باید حصر رسانه‌ای دشمن را بشکنیم. همانطور که حاج قاسم سلیمانی توانست حصر نظامی دشمن را بشکند  ما نیز امروز موظف به ایفای نقش حاج قاسم سلیمانی در عرصه رسانه هستیم و امروز وظیفه ما شکستن حصر تبلیغاتی است که بر علیه ما حادث شده است و اگر این کار را انجام ندهیم در انجام وظایف خود کوتاهی کرده‌ایم.

رئیس سازمان بسیج رسانه اصفهان، اصحاب رسانه را در خط مقدم دفاع از نظام و انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: دفاع از کیان عقیدتی نظام مقدس اسلامی موضوعی است که امروز ما اصحاب رسانه برعهده داریم و باید با بصیرت افزایی و آگاهی بخشی در جامعه این مسیر را ادامه دهیم، نمی‌شود ولایت پذیر نباشیم و در این عرصه ورود کنیم، نگاه حاج قاسم به چشم ولی زمان بود که تبدیل به چنین اسطوره‌ای در عرصه جهانی شد.

کد خبر 4848532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha