پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹

با حضور وزیر راه؛

آیین پایان عملیات بازسازی خطوط راه‌آهن جنوب برگزار شد

آیین پایان عملیات بازسازی خطوط راه‌آهن جنوب برگزار شد

دورود- عملیات بازسازی خطوط راه‌آهن جنوب شامل ۲۹۰ کیلومتر خط ریلی، به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز دوشنبه و به مناسبت ایام مبارک دهه فجر پروژه بازسازی خطوط راه‌آهن لرستان در شهرستان دورود با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار لرستان به بهره‌برداری رسید.

این طرح به طول ۲۹۰ کیلومتر از خطوط ریلی راه‌آهن محور جنوب با اعتباری بالغ بر ۵۸۰ میلیارد تومان بازسازی شد.

استاندار لرستان در آئین پایان عملیات بازسازی خطوط راه آهن جنوب با اشاره به اینکه کار بزرگی در حوزه بازسازی خطوط ریلی لرستان در دورود انجام شده است، اظهار داشت: یکی از راه‌های رشد و پیشرفت ارتقای بهره وری امکانات موجود است.

سید موسی خادمی ادامه داد: یک اقدامی که در حوزه راه آهن انجام شد، ایجاد مرکزی برای توزیع نهاده‌های دامی بود که با همکاری حوزه راه آهن توانستیم ظرفیت جدیدی در این بخش ایجاد کنیم.

وی یادآور شد: بحث قطار گردشگری در خط آهن دورود نیز ایجاد شد که توانستیم جریان خوبی از گردشگری را در استان راه بیندازیم.

استاندار لرستان گفت: با توجه به ظرفیت حمل و نقل در این منطقه، استعداد ایجاد یک بندر خشک برای انتقال بار از جنوب به مرکز و استان‌های اطراف را در استان داریم، از این طریق بهره وری خط آهن دورود نیز افزایش می‌یابد.

کد خبر 4850040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha