پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۳۲

فنونی‌زاده در گفتگو با مهر:

نگرانی‌های مجیدی بیشتر می‌شود/ مهاجم استقلال باید بیشتر تمرین کند

نگرانی‌های مجیدی بیشتر می‌شود/ مهاجم استقلال باید بیشتر تمرین کند

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: با روند افزایش تعداد مصدومان این تیم، نگرانی های سرمربی آبی پوشان برای دیدارهای آینده بیشتر می شود.

مهدی فنونی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تساوی یک بر یک استقلال برابر الشرطه عراق از مرحله گروهی لیگ قهرمانان گفت: آبی پوشان می‌توانستند برنده باشند موقعیت‌های زیادی به دست آوردند که متأسفانه یا با بی دقتی یا بدشانسی از دست رفت و سهم آبی پوشان از دیدار اول در مرحله گروهی لیگ قهرمانان تنها یک امتیاز بود.

وی در خصوص مصدومیت مهدی قائدی اظهار داشت: قائدی این روزها در بهترین شرایط بدنی و تکنیکی بود. او یکی از بی نقص ترین بازیکنان استقلال در هفته‌های اخیر است. او مدتهاست که تمرکزش بر روی استقلال بوده و این مسئله باعث شد عملکرد قابل قبولی برای آبی پوشان داشته باشد اما متأسفانه انگار بدشانسی دست از سر استقلال بر نمی‌دارد و حالا او به جمع مصدومان این تیم اضافه شد تا شرایط هرچه بیشتر برای مجیدی سخت شود.

پیشکسوت باشگاه استقلال با انتقاد از عملکرد مرتضی تبریزی تصریح کرد: نمی دانم چرا تبریزی چنین شرایطی پیدا کرده، او هفته‌ها است که پایش به گل زنی باز نشده و به اعتقاد من برای اینکه به بتواند به آمادگی بیشتر رسیده و طلسم را بشکند باید تمرینات بیشتری انجام دهد. خیلی از مهاجمان فوتبال دنیا وقتی در امر گل زنی موفق نیستند ساعت‌ها اضافه‌تر از تمرینات گروهی به طور انفرادی کار می‌کنند تا بتوانند به شرایط ایده آل دست پیدا کنند.

فنونی زاده افزود: تبریزی در بازی مقابل الشرطه چند موقعیت را از دست داد و این مسئله باعث شد تا استقلال از رسیدن به سه امتیاز محروم شود. حالا با شرایطی که قائدی هم مصدوم شده، دیاباته هم نیست، تبریزی باید از این فرصت به بهترین وجه استفاده کرده تا بتواند موقعیت خود را در استقلال محکم کند.

وی یادآور شد: استقلال با شرایطی که داشت مقابل الشرطه خوب بازی کرد. آنچه ما از تلویزیون دیدیم کیفیت بد زمین این دیدار بود که ما را به یاد زمین چمن‌های دهه ۶۰ فوتبال ایران می‌انداخت. کنترل توپ برای بازیکنان سخت بود و این مسئله باعث شد تا از کیفیت بازی به نحو چشمگیری کم شود.

پیشکسوت باشگاه استقلال تأکید کرد: در مجموع آبی پوشان خوب بودند. نگرانی‌های فرهاد روز به روز بیشتر می‌شود و حالا باید منتظر یک ترکیب جدید برابر ذوب آهن باشیم.

فنونی زاده گفت: استقلال این روزها بازی‌های فشرده‌ای انجام می‌دهد. این مسئله باعث شده تا شرایط برای این تیم سخت شود. آبی پوشان باید یکشنبه آینده برابر ذوب آهن اصفهان به میدان بروند و به طور حتم فرهاد دوباره باید تغییرات زیادی را در تیم به وجود بیاورد. بنابراین امیدوارم آبی پوشان بتوانند با تمام اتفاقات و با حمایت تماشاگران برابر ذوب آهن نتیجه قابل قبول کسب کرده و موقعیت خود را بهبود ببخشند.

کد خبر 4850437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha