پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰

پُست‌های دیدبانی ترکیه به مناطق تحت سیطره تروریست‌ها منتقل می شود

پُست‌های دیدبانی ترکیه به مناطق تحت سیطره تروریست‌ها منتقل می شود

یک روزنامه سوری از توافقی مبنی بر انتقال پست‌های دیده‌بانی نظامی ترکیه از مناطق تحت محاصره ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل تروریست‌های همپیمان آنکارا در شمال سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، برخی منابع مطلع به روزنامه «الوطن» سوریه اعلام کردند که توافقی قریب الوقوع اجرا خواهد شد که به موجب آن، پُست‌های دیدبانی ترکیه از مناطقی که تحت محاصره ارتش سوریه است به مناطق محل استقرار گروه‌های تروریستی هم پیمان خود در دورترین نقطه شمال سوریه منتقل خواهند شد.

این تحولات در شرایطی شکل می‌گیرد که ارتش سوریه روز گذشته در ادامه پیشروی‌هایش در حومه غربی حلب، به سمت گذرگاه مرزی «باب الهوی» در حومه شمالی ادلب رسیده است.

یک منبع میدانی در حلب به الوطن گفت: ارتش سوریه توانست پس از درگیری‌های شدید با تروریست‌های جبهه النصره و دیگر گروه‌های تروریستی وابسته به آن، دامنه نفوذش را تا شهرک «ارنتاز» و سپس به شمال شهرک «کفر حلب» گسترش داده و در دروازه‌های «هنگ ۴۶» قرار گیرد.

کد خبر 4852038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha