پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۲:۵۳

نیویورک تایمز :

کشتار شهروندان افغانی جای سرکوب طالبان را گرفته است / فرماندهان ناتو درباره ادامه جنگ در افغانستان دچار چنددستگی شده اند

کشتار شهروندان افغانی جای سرکوب طالبان را گرفته است / فرماندهان ناتو درباره ادامه جنگ در افغانستان دچار چنددستگی شده اند

کشته شدن شهروندان افغانی در حملات نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا و اختلافات به وجود آمده دراین باره میان مقامهای افغانستان و ناتو سبب شده تا مبارزه با طالبان به حاشیه رانده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه نیویورک تایمز در شماره امروز خود به تحلیل رویدادهای اخیر افغانستان پرداخت و در گزارش خود درباره این کشور نوشت : افزایش آمار تلفات شهروندان افغانی درماههای اخیر که بر اثر حملات نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا کشته شده اند و ناراحتی مقامهای افغانستان از وضعیت حاکم بر این کشورنه تنها سبب شده که حمایت ناتو از دولت افغانستان در پرده ای از ابهام قرار بگیرد، بلکه سبب شده تا مبارزه با طالبان در افغانستان به حاشیه رانده شود.

بر اساس این گزارش، مبارزه با طالبان که حمله نیروهای ائتلاف و در راس آنها آمریکا به افغانستان به این دلیل انجام شده اکنون اولویت خود را از دست داده و کشتار شهروندان بیگناه افغانی جای آن را گرفته است.

این وضعیت بعلاوه شرایط دیگری از جمله معرفی نکردن مسئولان اصلی کشتار شهروندان افغانی سبب شده تا مردم افغانستان نسبت به حضور نیروهای خارجی در کشورشان بدبین شوند.

این درحالی است که فرماندهان ناتو معتقدند مرز مشخصی میان نیروهای طالبان و شهروندان افغانی وجود ندارد؛ از همین رو نیروهای ائتلاف در عملیات های خود بر ضد نیروهای طالبان، شهروندان افغانی را نیز مورد هدف قرار می دهند.

از سوی دیگر خبر می رسد که فرماندهان ارشد ناتو در بروکسل درباره ادامه جنگ در افغانستان دچار چند دستگی شده اند و عده زیادی از این فرماندهان حاضر به ادامه جنگ در این کشور نیستند.

بروز اختلاف میان فرماندهان ارشد ناتو درباره ادامه جنگ در افغانستان در حالی رخ می دهد که چندی پیش "حامد کرزای" رئیس جمهور افغانستان به شدت از نیروهای ائتلاف انتقاد کرده بود.

دلیل کرزای برای انتقاد از نیروهای ائتلاف افزایش آمار کشته های شهروندان افغانی در حملات این نیروها بود.

بروز اختلاف میان مقامهای افغان و ناتو در حالی رخ می دهد که این کشور در روزهای اخیر شاهد شکل گیری تنش هایی در بعد داخلی بوده و مجلس افغانستان رای به برکناری وزیر امور خارجه و وزیر امور پناهندگان این کشور داده است.

به گزارش مهر، نیروهای ائتلاف امروز ( 23 اردیبهشت ) اعلام کردند :"ملا دادالله" از فرماندهان ارشد طالبان و سخنگوی این گروه، در درگیری های شب گذشته افغانستان کشته شده است.       

کد خبر 485222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha