پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۴:۲۱

رزمایش بیت المقدس 19 در منطقه دارنگون شیراز برگزار می شود

رزمایش بیت المقدس 19 در منطقه دارنگون شیراز برگزار می شود

شیراز - خبرگزاری مهر : فرمانده ارشد ارتش در مناطق فارس ، کهکیلویه و بویر احمد گفت : از روز 30 اردیبهشت ماه به مدت شش روز رزمایش بیت المقدس 19 ارتش در منطقه دارنگون شیراز برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ احمدرضا پوردستان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود : در این رزمایش حدود یک هزار تن از دانشجویان دوره عالی نیروهای زمینی ارتش که طی یک سال گذشته مراحل آموزش تئوریک خود را پشت سر گذاشته اند چهره عملیاتی این آموزش ها را به مرحله اجرا خواهند گداشت.

وی دلیل نام گذاری این رزمایش را همزمانی آن با عملیات آزاد سازی خرمشهر دانست و خاطرنشان کرد : به دلیل اینکه این رزمایش نوزدهمین رزمایش از این دست است به رزمایش بیت المفدس 19 نام گذاری شده است.

فرمانده ارشد ارتش استان فارس تصریح کرد : در این رزمایش از دو نبرد کلاسیک و جنگ نامنظم استفاده خواهد شد.

سرتیپ پوردستان با بیان اینکه رزمایش بیت المقدس 19 در شش عملیات برگزار می شود ادامه داد : عملیات های استقرار در مواضع پدافندی ، مقابله با عملیات روانی دشمن، عملیات پدافندی لایه به لایه ، تک شبانه و روزانه ، عملیات ضد هلی برد و جنگ در شهر از جمله شش عملیات رزمایش مذکور است.

وی خاطر نشان کرد : در حاشیه این رزمایش نیز کارگاه های آموزشی نظیر کارگاه زنده ماندن در شرایط سخت، کارگاه رفع آلودگی و حمام ش- م – ر ، کارگاه هواپیمای بدون سرنشین و کارگاه مین و بمب های دست ساز و تله های انفجاری تشکیل می شود.

سرتیپ پوردستان اظهار داشت : در این رزمایش علاوه بر استفاده از عملیات های نوین از تجهیزات جنگی پیشرفته و بهینه سازی شده نیز استفاده می شود.

فرمانده ارشد ارتش استان فارس تاکید کرد: رزمایش بیت المقدس 19 علاوه بر خصوصیات آموزشی بیانگر اقتدار نیروهای زمینی و ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز خواهد بود .

کد خبر 485387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha