پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹

امام جمعه همدان:

مسئولان و مجریان انتخابات زمینه مشارکت حداکثری مردم را فراهم کنند

مسئولان و مجریان انتخابات زمینه مشارکت حداکثری مردم را فراهم کنند

همدان - امام جمعه همدان گفت: مسئولان و مجریان انتخابات باید زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اسفندماه را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حبیب الله شعبانی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد انتخابات استان همدان با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی و حکومت اسلامی با مردم به پیش می‌رود، گفت: در نظام جمهوری اسلامی مردم نقش واقعی در پیش‌برد اهداف حکومت دارند.

وی با بیان اینکه مردم حمایت خود از نظام اسلامی را در طول ۴۰ سال گذشته بارها اثبات کرده‌اند و نشان داده‌اند که حضور آنان درصحنه، مهم‌ترین عامل ماندگاری و قدرت ایران اسلامی است، گفت: این مسئولیت‌ها نعمتی از جانب خداوند متعال است که ما به‌واسطه آن تأمین‌کننده نیازهای بندگان باشیم پس این بخشدار شدن، استاندار شدن و امام‌جمعه شدن نعمتی است که خداوند در عرصه آزمایش به ما اعطا کرده است

امام جمعه همدان با بیان اینکه ما به عنوان مسئولان و مجریان امور وظیفه داریم زمینه را برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم کنیم، گفت: حضور مردم مؤلفه‌های جمهوری اسلامی از جمله قدرت، امنیت و وحدت را تحکیم می‌بخشد.

فارغ از هرگونه طرفداری از جناح‌های سیاسی، باید به انجام وظیفه خود توجه داشته باشیم وی با اشاره به اینکه آنچه در انتخابات پیش رو مهم است و در اولویت قرار دارد مشارکت مردم است، عنوان کرد: فارغ از هرگونه طرفداری از جناح‌های سیاسی، باید به انجام وظیفه خود توجه داشته باشیم.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه در جریان انتخابات نباید خود را فدای منافع شخص خاصی بکنیم، افزود: مشارکت هم برای مردم و هم برای کشور بسیار مؤثر خواهد بود.

امام جمعه همدان بابیان اینکه وظیفه ما خدمت به مردم است چون جایگاه مردم، جایگاه والایی است و هرچقدر به مردم خدمت کنیم باز هم کم است، گفت: مردم فارغ از تفکر سیاسی به هر کس که مورد تأیید شورای نگهبان قرارگرفته است رأی خواهند داد و رأی آنها حق الناس به شمار می‌آید

وی بابیان اینکه اگر خدای‌ناکرده ما مسئولان از این مسئولیت برای خدمت به بندگان خدا استفاده نکنیم و به دنبال رفع مشکلات مردم نباشیم دچار زیان شده‌ایم، افزود: فارغ از جناح‌های سیاسی باید به آنچه که وظیفه است عمل کنیم چراکه قرار نیست آخرت خود را برای دنیای دیگران نابود کنیم

آیت الله شعبانی با تاکید بر اینکه میزان مشارکت مردم هر منطقه در انتخابات بیانگر عملکرد مسئولان آن منطقه است، گفت: مشارکت مردم در حفظ و پیشرفت کشور مؤثر است و دشمن نیز منتظر است حضور مردم کم‌رنگ شود پس باید تلاش کنیم این اتفاق، هرچه با شکوه‌تر برگزار شود.

نباید به مسائل حاشیه‌ای در جریان انتخابات دامن زد

مدیرکل دادگستری استان همدان نیز با تاکید بر اینکه باید در انتخابات، به دنبال همدلی، هم‌افزایی و برادری باشیم و در عرصه پیشگیری از جرایم انتخاباتی ورود جدی داشته باشیم، گفت: از روزهای تشکیل ستاد انتخابات تاکنون، مسائل انتخاباتی را رصد و پیگیری کرده‌ایم.

محمدرضا عدالتخواه با تاکید بر اینکه نباید به مسائل حاشیه‌ای در جریان انتخابات دامن زد، گفت: باید با سعه صدر در تخلفات انتخابات ورود کنیم و قضات متخصص و با تجربه‌ای برای تخلفات انتخاباتی در نظر گرفته‌ایم.

وی گفت: صمیمیت و همدلی بین مسئولان باعث شده تا کنون مشکل خاصی در استان همدان به وجود نیاید.

کد خبر 4854177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha