پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۷:۳۲

طی 9 دهه گذشته رخ داد ؛

مرگ 180 هزار ایرانی در اثر وقوع زلزله

تجربیاتی که از مقابله با اثرات زمین لرزه ها به دست آورده ایم، کمک می کند برای مقابله با حوادث آتی از آنها بهره ببریم و از میزان تلفات و خسارت آن بکاهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون عمرانی وزیر کشور در مراسم افتتاح مرکز منطقه ای کاهش خطر پذیری لرزه ای آسیا در ایران ، گفت: با توجه به شرایط خاص زمین شناسی و زمین ساختی ایران این منطقه به شدت از پیامدهای فعالیت لرزه ای متاثر است، به طوری که طی 90 سال گذشته بیش از 180 هزار نفر از هموطنان در اثر وقوع زمین لرزه جان خود را از دست داده اند.

مهندس مهدی هاشمی افزود: تجربیاتی که ما از مقابله با اثرات این زمین لرزه ها به دست آورده ایم به ما کمک می کند تا برای مقابله با حوادث آتی از آنها بهره ببریم و از میزان تلفات و خسارت آن بکاهیم.

معاون عمرانی وزیر کشور تصریح کرد: شکاف های فرهنگی و اقتصادی کشورهای منطقه ایجاب می کند تا با همکاری و تبادل تجربیات و اطلاعات برای تقویت استراتژی های منطقه ای گام های سودمندی برداریم.

وی با تاکید بر لزوم رسیدن به یک راهکار مناسب جهت کاهش ریسک منطقه ای افزود: امروزه وقوع یک حادثه در منطقه یا جهان بقیه نقاط دیگر دنیا را تحت تاثیر قرار می دهد لذا برای بهبود روش ها در امر پیشگیری، پیش بینی و مقابله با حوادث زمین لرزه ای، تبادل اطلاعات و ارتباطات میان کشور در سطوح منطقه ای ضرورت دارد.

هاشمی خاطرنشان کرد: حدود 100 دانشگاه و مرکز علمی و تحقیقاتی در ایران در خصوص حوادث فعالیت دارند و بخش اعظم این فعالیت ها در زمینه کاهش خطرپذیری لرزه ای است.

وی، آمادگی کامل ایران برای پشتیبانی از ایجاد مرکز منطقه ای کاهش خطرپذیری لرزه ای در راستای اهداف انساندوستانه و همگرایی با تصمیمات و خواست های جامعه جهانی را، اعلام کرد.

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری ها با اشاره به توانایی ها و ظرفیت های قابل توجه ایران برای کاهش خطرپذیری لرزه ای گفت: پاسخگویی به زلزله اخیر لرستان و بازسازی مناطق حادثه دیده بم، زرند و قشم طی 3 سال اخیر نمونه خوبی از توان بالا و بهره گیری از تجربیات حوادث گذشته است.

هاشمی یادآور شد: طرح جامع امداد و نجات کشور که توسط هیات وزیران در سال 82 به تصویب رسید مسئولیت ها و نقش هر یک از بخشهای دولتی وغیر دولتی را در چهار حوزه کاهش اثرات، آمادگی و مقابله اضطراری و بازسازی تضمین نموده است.

کد خبر 485432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha