به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی بختیاری صبح امروز در گردهمایی مشترک ائمه جمعه ، فرمانداران و رؤسای سازمانهای بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان افزود : خدمت رسانی و تعیین اولویت به فرزندان ایثارگران یک تکلیف است و کسی حق منت گذاری ندارد.
بختیاری تصریح کرد : در شورای مسکن استان کمیته ای ویژه ای مسئول تامین مسکن جانبازان و ایثارگران است و در شورای مناسب سازی معابر استان تلاش خواهیم نمود معابر و اماکن عمومی را متناسب با نیاز جانبازان ویلچری بهسازی کنیم.
وی با بیا این که در خصوص بهبود شرایط اجتماعی، اقتصادی جانبازان و ایثارگران مصوبا ت متعددی وجود دارد تاکید کرد : شایسته است بنیاد شهید و امور ایثارگران فردی را مسئول پیگیری اجرایی شدن این مصوبات تعیین و به دستگاههای دولتی معرفی کند.
استان اصفهان پس از تهران با 23 هزار شهید و 45 هزار جانباز و 3 هزار و پانصد آزاده رتبه دوم را به لحاظ تعداد ایثارگر و جانباز در کشور دارد.
نظر شما