۲ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۵۳

آیت الله نوری همدانی:

شرکت در انتخابات موجب قوی‌تر شدن کشور می‌شود

شرکت در انتخابات موجب قوی‌تر شدن کشور می‌شود

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: شرکت در انتخابات موجب قوی‌تر شدن این کشور و اقتدار نظام اسلامی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی پس از انداختن آرای خود در صندوق سیار شماره ۵۶۲ انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان دوره پنجمین دوره مجلس خبرگان، برضرورت شرکت آحاد مردم در انتخابات تأکید کرد و اظهار داشت: انتخابات مظهر مردم سالاری دینی است و ایران اسلامی مملکت امام زمان (عج) است.

وی با عنوان اینکه حفظ نظام از اوجب واجبات است، تصریح کرد: هرکسی که به امام زمان (عج) علاقمند است و به آن حضرت ایمان دارد باید در انتخابات شرکت کند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه نظام اسلامی در ایران استقرار دارد، گفت: ایران کشوری است که در اوج اقتدار و عظمت قرار گرفته و برپایه مردم سالاری دینی اداره می‌شود.

وی ادامه داد: مردم متدین ایران امتحان‌های بزرگی را پشت سر گذاشتند و امروز باید پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کنند و رأی بدهند، ما وظیفه داریم این نظام اسلامی، دینی و مردمی را تا ظهور امام عصر (عج) حفظ و حراست کنیم.

آیت‌الله نوری همدانی با تأکید بر اینکه رأی دادن برهمه مردم لازم است، گفت: شرکت در انتخابات موجب تقویت کشور می‌شود.

کد مطلب 4858275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha