به گزارش خبرنگار مهر محسن دستور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی رتبه اول تولید گوشت قرمز و رتبه دوم تولید شیر و رتبه سوم گوشت مرغ را دارد اظهار داشت : تاکنون برای حفظ بهداشت دامداری ها و طیور داران استان خراسان رضوی اقدامات بهداشتی گسترده ای اجرا شده است .
وی افزود : تاکنون برای کنترل دامداری ها با اعمال واکسیناسیون دام ها، عملیات خونگیری ، آموزش مسائل بهداشتی و وضعیت دام استان را در حد مناسب نگه داشته ایم .
دستور در ادامه به سایر اقدامات انجام شده اشاره کرد و افزود : تاکنون برای حفظ بهداشت استان اقدامات نظارتی و بهداشتی روزانه جهت ۱۵۰تن گوشت، ۱۶۰۰تن شیر و ۲۰۰تن تخم مرغ در حال انجام است .
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی در ادامه فعالیت های ویژه دامپزشکی استان در مراقبت های ویژه از طیور در مرغداری ها را برشمرد و اظهار داشت : تاکنون مراقبتهای فعال در مزارع طیور و کشتارگاهها، اجرای مقررات بهداشتی و قرنطینهای در نوار مرزی، نمونهگیری در سطح استان برای تمامی طیورداران انجام شده است.
وی افزود: از زمان آغار طرح مراقبت از طیور استان خراسان رضوی بیش از ۱۶هزار بازدید و مراقبت از روستاها، زیستگاه ها و کشتارگاه های طیور و ضد عفونی حدود ۲۰۰هزار متر مربع فضا جهت پیشگیری از آنفلوانزای پرندگان به صورت ضربتی تمام استان را در برگرفته شده است .
هماکنون در استان خراسان رضوی ۳۲کشتارگاه دام و ۱۲ کشتارگاه طیور فعال است .
نظر شما