به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین احمدی پیش از ظهر امروز در همایش دو روزه کیفیت بخشی به دوره آموزش ابتدایی در شیراز افزود: اکثر این دانش آموزان، محصل پایه دبیرستان هستند.
وی خاطرنشان کرد : بر اساس ارزیابی هایی که طی چند سال گذشته در سیستم ارزشیابی مدارس صورت گرفت به این نتیجه دست یافتیم که باید در سیستم کیفی امتحانات و نمرات تغییراتی صورت گیرد .
معاون آموزش عمومی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد : باید در ارزشیابی های مدارس به مهارت و خلاقیت دانش آموزان نیز توجه کرد .
دکتر احمدی یادآور شد : بیشترین توجه ما به دوره های ابتدایی و به ویژه پایه اول و دوم است که در این بخش به کمک و درایت مدیران مدارس نیازمندیم.
وی تاکید کرد : امیدوریم با اقدامات آموزش و پرورش ارزشیابی های یک جانبه و چند اثر کنونی به ارزشیابی های موثر و پویا تبدیل شود.
در ادامه این همایش مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس نیز گفت : علمی که اکنون به دانش آموزان آموخته می شود فاقد توجه به خداوند و مبدا هستی است.
مجید روزی طلب علم کنونی را نشات گرفته از دانش عاری از فلسفه دوران رنسانس اروپا دانست و افزود : طی قرون گذشته این نوع علم از اروپا به شرق راه یافت اما در محتوای و آموزه های آن از چرایی پدیده ها سخنی به میان نیامده است و این یک مشکل اساسی در تربیت دانش آموزان ایتدایی است.
وی آموزش فلسفه توام با علم روز را یک ضرورت دانست و تصریح کرد : امروزه لازم است همان طور که به وسیله علم روز چگونگی پدیده ها تشریح می شود با استفاده از فلسفه نیز چرایی خلق پدیده ها را آموزش داد .
نظر شما