پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه:

تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی مدارس بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است

تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی مدارس بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است

کرمانشاه_ مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی مدارس در استان به منظور پیشگیری از کرونا بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است.

مجید یزدان پناه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مدارس در روزهای تعطیل کاملاً ضدعفونی می‌شود و آموزش‌های لازم به معلمان و مدیران مدارس داده می‌شود.

وی افزود: با آموزش کارشناسان بهداشت آنها موظفند دانش آموزان را در مورد پیشگیری از بیماری کرونا آموزش دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیان داشت: اگر وسایل و امکانات همچون ضدعفونی کننده ها در اختیار ما قرار گیرد، در صورت باز شدن مدارس آنها را در اختیار دانش آموزان قرار می‌دهیم، تا هر بار وارد شدن و خارج شدن از کلاس از این وسایل استفاده کنند.

این مسئول عنوان کرد: به طور حتم هرچقدر نظافت بیشتر رعایت شود مدارس ما از بیماری‌ها مصون و پاک خواهد ماند.

یزدان پناه عنوان کرد: تصمیم گیری در مورد تعطیلی مدارس برای پیشگیری از شیوع کرونا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در استان‌ها هم دانشگاه علوم پزشکی تصمیم گیر است.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها فرزندان خود را در این روزها از منزل خارج نکنند، عنوان کرد: هدف از تعطیلی مدارس، پیشگیری از بیماری کرونا است، لذا از خانواده‌ها خواهشمندیم که دانش آموزان را سفر نبرند و برنامه‌های متنوعی برای فرزندان در منزل ایجاد کنند.

کد خبر 4862652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha