پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۱۵

دبیر فدراسیون والیبال:

لیگ والیبال برگزار نخواهد شد/ قرارداد بازیکنان دغدغه اصلی است

 لیگ والیبال برگزار نخواهد شد/ قرارداد بازیکنان دغدغه اصلی است

دبیر فدراسیون والیبال با بیان ایینکه به احتمال 90 درصد لیگ والیبال دیگر برگزار نخواهد شد، گفت: دغدغه اصلی قرارداد بازیکنان است.

علی فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر والیبال گفت: روز دوشنبه جلسه‌ای ترتیب دادیم و در آن درباره تعطیلی مسابقات لیگ برتر تصمیم‌گیری شد. وضعیت کشور عادی نیست و این موضوع ربطی به والیبال ندارد. کشور تحت تأثیر ویروس کرونا قرار گرفته و زندگی مردم را متأثر کرده است. ورزش نیز جزئی از زندگی مردم می‌باشد حفظ سلامت بازیکنان برای ما در اولویت است و ما می‌خواهیم علاوه بر بازیکنان از خانواده آنها نیز محافظت کنیم. به همین دلیل جلسه‌ای ترتیب دادیم و در آن درباره رقابت‌های لیگ برتر تصمیم گیری گرفته شد.

دبیر کل فدراسیون والیبال در ادامه تاکید کرد: در این جلسه، اکثریت با تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر موافق بودند. تصمیمِ قطعی منوط بر این است که در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد. الان نمی‌توان قطعی چیزی گفت چرا که مشخص نیست ویروس کرونا چه زمانی مهار می‌شود.

وی در ادامه درباره فشردگی مسابقات لیگ برتر نیز گفت: در گذشته مشکل اصلی ما معرفی قهرمان برای حضور در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا بود اما در حال حاضر مشکل اصلی ما ویروس کرونا می‌باشد. نمی‌دانیم که چه زمانی ویروس مهار می‌شود تا بتوانیم بر اساس آن برنامه خود را اعلام کنیم. اگر برای مثال ظرف ۲۰ روز آینده ویروس کرونا مهار شود تیم‌ها باید حداقل از یک ماه گذشته در جریان قرار گرفته باشند و تمرینات خود را برای حضور در مسابقات آغاز کرده باشد اما واقعاً نمی‌دانیم که این ویورس چه دوره زمانی کنترل خواهد شد.

فتاحی گفت: دغدغه اصلی ما در حال حاضر بحث قرارداد بازیکنان و رنکینگ تیم‌ها می‌باشد که ظرف چند روز آینده جلسه با حضور مدیران عامل باشگاه ترتیب خواهیم داد و در این زمینه تصمیم‌گیری و نظر را اعلام خواهیم کرد.

دبیر کل فدراسیون والیبال در پاسخ به این سوال که مدیر عامل باشگاه شهرداری ارومیه، این شهر را به عنوان شهر برگزار کننده مسابقات در ادامه پیشنهاد کرده است گفت: خیر پیمان رضایی در جلسه روز دوشنبه که برگزار شد چنین پیشنهادی را ارائه نداد اما این را نیز بگویم که ویروس کرونا نیز در حال حاضر در آذربایجان غربی نیز شیوع پیدا کرده است. درباره تعطیلی لیگ برتر به جمع‌بندی ۹۰ درصدی دست یافته‌ایم و در حال حاضر دغدغه و مشکل اصلی ما بحث قرارداد بازیکنان و رنکینگ تیم‌ها می‌باشد.

کد خبر 4864015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha