پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۳۹

معاون آموزش ابتدایی مطرح کرد

خانواده ها در فرایند آموزش مکمل ابتدایی در کنار بچه ها باشند

خانواده ها در فرایند آموزش مکمل ابتدایی در کنار بچه ها باشند

معاون آموزش ابتدایی گفت: خانواده ها در دوره ابتدایی نقش اصلی را در فرایند آموزش از راه دور دارند. کودکی که هر روز به مدرسه می رفته نبایداین روزها احساس رها شدگی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی دانش آموزش و پرورش در برنامه سیمای خانواده به تشریح فعالیت های آموزشی تلویزیون پرداخت.

وی در این برنامه گفت: ما همه تلاشمان را به کار گرفتیم که جریان آموزش تداوم پیدا کند و تشکر می کنم از معلمان ابتدایی که با ارتباط با دانش آموزان این جریان را نگه دارند. از سوی دیگر با همکاری رسانه ملی از روز شنبه تدریس زنده و مدرسه تلویزیون را پی گرفتیم. تلاش اصلی را در این میان آموزگاران داشتند که سعی کردند با تعطیلات فرصت های خوبی را مهیا کنند. اینجا نقش خانواده ها مهم است و شریک راهبردی ما در فرایند آموزش هست.

حکیم زاده اضافه کرد: خانواده ها در دوره ابتدایی نقش اصلی را دارند. کودکی که هر روز به مدرسه می رفته نباید احساس رهاشدگی داشته باشد. خواهشم از خانواده ها این است برای روحیه مسئولیت پذیری دانش آموزان برنامه شبکه آموزش را پیگیری کنند. تعامل خانواده ها با دانش آموزان کمک می کند نتیجه خوبی حاصل شود. دستورات معلمان را خانواده ها پیگیری کنند. این حس را به دانش آموزان منتقل کنیم که هر بحرانی را می شود به فرصت تبدیل کرد.

وی ادامه داد: خانواده باید نشان بدهد اینکه دارد از تلویزیون پخش می شود مثل کلاس درس است و فضای خانه را آرام نگه دارند و خصوصاً در پایه های اول و دوم و سوم حتماً والدین در کنار بچه ها باشند. بعد از برنامه از آنها پرسش و پاسخ داشته باشند.

وی گفت: مراکزی که وابسته به انجمن اولیا و مربیان هستند در کنار خانواده ها هستند و خواهشم از معلم ها این است که روزی چند ساعت را برای پرسش و پاسخ اولیا و دانش آموزان قرار دهند.

کد خبر 4869014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha