پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۴

ادامه تغییر ساعت کار ادارات فارس

ادامه تغییر ساعت کار ادارات فارس

شیراز- معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت : به دنبال مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا موضوع تغییر ساعت فعالیت ادارات دولتی و دستگاهای اجرایی تا پایان هفته آینده ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا قاسمپور گفت: بر این اساس ساعت آغاز بکار ادارات؛ بانک‌ها؛ شرکت‌های دولتی و مؤسسات عمومی غیر دولتی (به جز مراکز درمانی امدادی و خدماتی) از هشت صبح و پایان کار ادارات ساعت ۱۳ تعیین شده و اعتبار تا پایان هفته آینده مورخ بیست و دوم اسفند تعیین شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس افزود: ساعت فعالیت مدیران معاونین و رؤسای ادارات به روال قبل است و با جانبازان و کارمندان دارای مشکلات زمینه‌ای و بانوان شاغل در دستگاه‌ها با شرایط بارداری و فرزند خردسال با روش دورکاری مساعدت می‌شود.

کد خبر 4870944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha