به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم "مقاومت" نام دارد و درباره نیروی مقاومت لهستان در سال های جنگ جهانی دوم است. زوئیک این فیلم را بر مبنای فیلمنامه ای نوشته خودش کارگردانی و تهیه می کند.
اسکرین دیلی نوشت برای تولید فیلم بودجه ای حدود 50 میلیون دلار در نظر گرفته شده و فیلمبرداری آن از ماه سپتامبر آغاز می شود. زوئیک و همکاران او برای فیلمبرداری لوکیشن هایی در اروپای شرقی و کانادا را در نظر دارند.
"مقاومت" داستان واقعی چهار برادر در لهستان تحت اشغال نازی هاست که همراه تعدادی یهودی به جنگل های بلاروس می گریزند و به مبارزان نیروی مقاومت روس می پیوندند. دست اندرکاران فیلم سه ماهه چهارم سال 2008 را برای اکران آن در نظر گرفته و از همین الان روی جوایز اسکار حساب کرده اند.
دانیل کریگ متولد 1968 چستر در انگلستان است. او از اوایل دهه 1990 کار بازیگری را از تلویزیون آغاز کرد. "الیزابت"، "خواب آفریقا را دیدم"، "لارا کرافت: مهاجمان مقبره" و "جاده رو به پردیشن" از فیلم های مطرح اوست. کریگ برای "کازینو رویال" نامزد جایزه بفتا بهترین بازیگر مرد شد. او هفته آینده با جدیدترین فیلم خود "قطب نمای طلایی" در جشنواره کن شرکت می کند.
اد زوئیک سال گذشته فیلم موفق "الماس خونین" را روی پرده داشت که در پنج رشته نامزد اسکار بود. او پیش از این فیلم های "افتخار" و "شجاعت زیر آتش" را در حوزه سینمای جنگ ساخته است. "افسانه های پائیزی"، "محاصره" و "آخرین سامورایی" از دیگر فیلم های این فیلمساز 55 ساله آمریکایی است.
نظر شما