پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۵:۴۵

آریگو ساچی از کاپلو عذرخواهی کرد

آریگو ساچی از کاپلو عذرخواهی کرد

آریگو ساچی پس از اینکه در ابتدای فصل، فابیو کاپلو را یک مربی نامناسب برای رئال مادرید برشمرد، روز گذشته از او عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ساچی طی یک نامه سرگشاده که در روزنامه گاتزتا دلو اسپورت منتشر شد، نظرات خود را نسبت به کاپلو بیان کرد. در بخشی از این نامه آمده است: فابیو مردی است با شخصیتی بزرگ و فهمی مثال زدنی. او در زمین فوتبال با توسل به تجربه و دانسته هایش مربیگری می کند. همواره گفته ام که احترام بسیاری برای این مربی قائلم.

در بخش دیگری از این نامه آمده است : رئال مادرید 3 فصل می شود که طعم موفقیت را نچشیده است. این تیم طی این مدت نان شهرتش را خورده است. بعضی بازیکنان در این ناکامی ها مقصر بودند، بعضی انگیزه خود را از دست دادند و بعضی افت کردند. کاپلو با حمایت رییس باشگاه رئال مادرید ، اکنون این تیم را به کورس قهرمانی بازگردانده است.

کد خبر 487375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha