پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۱۹

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:

توصیه اکید به مردم در خانه ماندن و عدم تردد است

توصیه اکید به مردم در خانه ماندن و عدم تردد است

بوشهر- دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: همچنان توصیه اکید ما به مردم در خانه ماندن، عدم تردد، عدم سفر، شستن دست‌ها ۲۰ بار در روز به مدت ۲۰ ثانیه است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری عصر سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: مردم باید این بیماری را جدی بگیرند. ما می‌توانیم با رعایت نکات بهداشتی و توصیه‌ها، زنجیره انتقال ویروس را در استان بشکنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: باید هرکسی وارد خانه می‌شود اول دست‌هایش را بشوید، مغازه‌داران از مشتریان بخواهند دست‌های خود را ضدعفونی کنند و کارمندان از ارباب‌رجوعان درخواست کنند اول دست‌ها را ضدعفونی کنند بعد برای انجام کار وارد اتاق کار شوند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هفت نفر به مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

وی با اشاره به تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: برای بیمارانی که قرنطینه خانگی می‌شوند به خانواده‌های آنان قبل از ترخیص آموزش‌های لازم ارائه می‌شود.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بیمارانی که از بیمارستان مرخص می‌شوند علاوه بر آموزش‌های لازم به خانواده، همکاران ما به صورت روزانه به منزل وی مراجعه می‌کنند و علائم و وضعیت وی نیز رصد می‌کنند.

کد خبر 4874907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha