پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۳:۲۶

برای جلوگیری از شیوع کرونا؛

روسیه پروازها به قاره اروپا را محدود می کند

روسیه پروازها به قاره اروپا را محدود می کند

دولت روسیه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، بر پروازها از مبدأ یا به مقصد اروپا محدودیتهایی وضع می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، دولت روسیه روز جمعه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بر تمام پروازها از مبدأ یا به مقصد کشورهای عضو اتحادیه اروپا، نروژ و سوئیس محدودیت‌هایی اعمال می‌کند.

شایان ذکر است که تنها پروازهای منظم از مسکو به پایتخت‌های اروپایی و سفرهای چارتری تخلیه مسافر از این محدودیت‌ها مستثنی هستند.

گفتنی است که محدودیت‌های موقت بر پرواز از شانزدهم مارس ۲۰۲۰ اجرا خواهند شد.

با این حال پروازهای منظم به پایتخت کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همچنین شهرهای اسلو و ژنو از پایانه F در فرودگاه بین المللی شرمتیوو مسکو انجام می‌گیرد. پروازهای چارتری که اتباع روسی را به موطن خود و اتباع سایر کشورها را به میهنشان برمی گرداند، ادامه خواهد یافت.

لازم به ذکر است که در حال حاضر روسیه از روز جمعه به طور موقت ورود هر فردی را که از ایتالیا وارد خاک روسیه می‌شود، ممنوع کرد.

این محدودیت‌ها در حالی از سوی روسیه اعمال می‌شود که ساعاتی پیش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که قاره اروپا به کانون جدید ویروس عالم گیر کرونا «کووید- ۱۹» تبدیل شده است.

کد خبر 4877384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha