پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۴۶

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران:

۴۰۰ هزار مسافر ورودی به مازندران تب سنجی شدند

۴۰۰ هزار مسافر ورودی به مازندران تب سنجی شدند

ساری - مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از تب سنجی و پایش سلامت ۴۰۰ هزار مسافر ورودی به استان خبر داد.

مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر از پایش سلامت و تب سنجی بیش از ۴۰۸ هزار نفر از مسافرین ورودی به این استان خبر داد و افزود: در راستای مصوبات ستاد استانی مهار کرونا مقرر شد تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر به عنوان خط اول مقابله با کرونا با استقرار در پست‌های ایجاد شده در مبادی ورودی استان نسبت به پایش سلامت و تب سنجی همه مسافرین ورودی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه از ۶ تا ۲۰ بهمن ماه بیش از ۴۰۸ هزارنفر در ایستگاه‌های سنجش سلامت مورد پایش سلامت قرار گرفتند، افزود: مجموعه‌ای از دستگاه‌های اجرایی نظیر دانشگاه علوم پزشکی استان، نیروی انتظامی، فرمانداری و اورژانس در این فرایند مشارکت دارند.

وی افزود: هدف از این اقدام شناسایی افراد مشکوک به ویروس کرونا از طریق سنجش نخستین علامت بیماری مزبور یعنی افزایش تب و دمای عمومی بدن است ودر این عملیات افراد مشکوک برای اقدامات بعدی نظیر قرنطینه و طی مراحل درمانی به گروه بهداشت و درمان مستقر در ایستگاههای مذکور هدایت می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران تصریح کرد: جمعیت هلال احمراستان مازندران از نخستین روز اجرای برنامه استانی مقابله با کرونا با بکارگیری تمام ظرفیت نرم افزاری و سخت افزاری، در راستای کاهش آلام بشری و صیانت از سلامت مردم مشارکتی فعال دارد وافزون بر برنامه فوق، دهها برنامه ابتکاری نظیر تهیه و توزیع اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی، اطلاع رسانی گسترده میدانی، ضدعفونی معابر و مکان‌های پرتردد، اجرای طرح حمایت از سلامت سالمندان از طریق ارتباط تلفنی با افراد مذکور و همچنین اجرای طرح هاتفان امید را اجرایی کرده است.

کد خبر 4877611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha