پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۴۷

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان:

۳۰۰۰ماسک و دستکش بین پاکبانان شهر سمنان توزیع شد

۳۰۰۰ماسک و دستکش بین پاکبانان شهر سمنان توزیع شد

سمنان- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان از توزیع سه هزار ماسک، دستکش و لباس کار بین پاکبانان و نیروهای خدماتی شهرداری سمنان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پیوندی ظهر شنبه در نشست کمیته مقابله با کرونای شهرداری سمنان به میزبانی این نهاد، ضمن بیان اینکه سه هزار عدد دستکش و ماسک و تجهیزات کار به پاکبانان شهر سمنان داده‌شده است، ابراز کرد: این اقدام برای مقابله با کرونا و ارتقای حفاظت شخصی پاکبانان صورت گرفته است.

وی افزود: با آغاز فصل سرما و شیوع ویروس کرونا دو هزار و ۵۰۰ عدد ماسک، ۲۰۲ عدد لباس کار و ۲۰۲ عدد دستکش ضد اسید برای ایمن بودن پاکبانان از ویروس کرونا با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیون تومان خریداری، بسته‌بندی و به آنان اهداشده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان محافظت از مردان همیشه در صحنه در مقابله با ویروس کرونا در روزهای پرکار پایان سال را هدف این طرح دانست و تصریح کرد: سالانه یک بادگیر و یک جفت کفش هم خریداری و در آغاز فصل پاییز به ۲۰۲ نفر از پاکبانان و رانندگان تحویل داده می‌شود.

پیوندی افزود: سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان هر شش ماه برای تعداد ۲۰۲ پاکبان و رانندگانی که در سطح شهر سمنان فعال هستند خریداری و به این عزیزان تحویل داده می‌شود.

کد خبر 4877897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha