پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۰۰

عضو انجمن خیرین سلامت تایباد بیان کرد:

تلاش خیرین سلامت برای تأمین نیازهای بیمارستان تایباد

تلاش خیرین سلامت برای تأمین نیازهای بیمارستان تایباد

تایباد - عضو انجمن خیرین سلامت شهرستان تایباد گفت: خیرین سلامت برای کمک به امر سلامت مردم این شهرستان و تأمین نیازهای بیمارستان‌ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

شیر احمد جهانی، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: خیرین سلامت شهرستان تایباد برای تأمین نیازهای بیمارستان و کادر درمان شهرستان در جهت پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس، تلاش می‌کنند، برای اینکار پس از بررسی انجمن خیرین سلامت یکی از نیازهای اساسی بیمارستان تایباد، الکل بود که در این راستا انجمن با هزینه ۲۰۰ میلیون ریال جهت تأمین الکل بیمارستان خانم الانبیا (ص) تایباد جهت مصارف داخلی اقدام کرد.

جهانی افزود: یکی دیگر از نیازهای شهرستان دستگاه‌های تب سنج لیزری بود که تعداد ۴ دستگاه تب سنج لیزری هم با اعتبار ۸۰ میلیون ریال خریداری و بزودی در اختیار بهداشت و درمان شهرستان تایباد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: همچنین دو هزار و ۵۰۰ ماسک نیز خریداری شده که به محض ورود به شهرستان، به حوزه بهداشت و درمان تایباد تحویل خواهد شد.

جهانی با بیان اینکه در حال حاضر وظیفه همه شهروندان جامعه، قطع زنجیره انتقال این ویروس است، گفت: بهترین راه حل برای قطع این زنجیره، در خانه ماندن و انجام توصیه‌های مرتبط با خودمراقبتی است که توسط بهداشت جهانی و وزارت بهداشت و درمان کشورمان صادر شده است. با این حال خیرین سلامت شهرستان تایباد برای کمک به امر سلامت مردم عزیز این شهرستان از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

کد خبر 4878397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha