پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

۳۰هزار ماسک غیربهداشتی طی روز گذشته در مرکزی جمع آوری شده است

۳۰هزار ماسک غیربهداشتی طی روز گذشته در مرکزی جمع آوری شده است

اراک- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۳۰هزار ماسک غیربهداشتی طی روز گذشته در استان مرکزی جمع آوری شده و از مردم درخواست می شود تنها از مراکز معتبر اقدام به تهیه ماسک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان روز چهارشنبه در ارتباط با آخرین وضعیت استان در خصوص بیماری کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه در استان مرکزی طی چند روز اخیر (چهار روز گذشته) میزان مبتلایان به ویروس کرونا به یک روند ثابت رسیده است و امیدواریم با تداوم همکاری مردم و اجتناب آن‌ها از سفرهای نوروزی شاهد روند نزولی تعداد مبتلایان به این بیماری باشیم.

وی ادامه داد: اگر مردم به سفرهای نوروزی و دید و بازدید عید بپردازند نه تنها شاهد کاهش مبتلایان نخواهیم بود بلکه یک پیک افزایشی را شاهد خواهیم بود که استان را با بحران مواجه سازد به همین دلیل از مردم خواهشمندیم اجتناب از سفرهای نوروزی و عدم پذیرش میهمان را جدی بگیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به همکاری سپاه و ارتش در راه اندازی نقاهتگاه، ضدعفونی کردن معابر و… بیان کرد: در این مدت موفقیت‌های بسیاری از همدلی مدیران استانی با مدیریت استاندار مرکزی و معاون سیاسی و اجتماعی استاندار به وجود آمده است.

جمالیان گفت: امسال در تعطیلات نوروزی تمامی اصناف به جز اصناف غیر ضرور و خدمات رسان باید همچنان تعطیل باشند.

وی بیان کرد: در این شرایط سخت اقتصادی صنوف به دلیل حفظ سلامتی خود، خانواده و هم استانی‌ها این ضرر اقتصادی را تحمل می‌کنند و این نمونه بارز یک جهاد بزرگ است و جای بسی قدر دانی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: امسال باید از بستر فضای مجازی و تماس تلفنی برای تبریک عید به خانواده و بستگان استفاده کرد تا بتوان پس از گذر از این بحران این سنت را با شادی بیشتر و خیالی آسوده برگزار کرد.

جمالیان افزود: با ورود نیروهای مسلح و هلال احمر در مبادی ورودی استان از ورود افراد غیر بومی به داخل استان جلوگیری می‌شود و رسماً اعلام می‌شود، نوروز امسال استان مرکزی در راستای حفظ سلامت مسافرین و هم استانی‌ها پذیرای مهمانان نیست.

وی گفت: با همکاری اتاق اصناف کارگاه‌هایی که دارای مجوز بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی هستند و به تولید ماسک می‌پردازند، نظارت می‌شوند و می‌توانند در داروخانه اقدام به توزیع ماسک کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: از مردم درخواست می‌شود از خرید هرگونه ماسک از دست فروشان خودداری کرده و تنها آن را از داروخانه‌ها و مراکز معتبر تهیه کنند.

وی عنوان کرد: متأسفانه روز گذشته نزدیک به ۳۰ هزار ماسک غیر بهداشتی جمع‌آوری شده است. باید توجه کرد این قبیل ماسک‌ها نه تنها کمکی به حفظ سلامتی نمی‌کند بلکه تهدیدی بزرگ محسوب می‌شود.

کد خبر 4882005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha