توزیع بسته‌های مواد غذایی به ارزش ۶۵۰ میلیون ریال بین نیازمندان

مه ولات ـ به همت کانون خادمیاران آستان قدس رضوی و با همکاری خیرین عبدل آباد مه ولات، ۳۱۵ بسته مواد غذایی به ارزش ۶۵۰ میلیون ریال بین نیازمندان این روستا توزیع می‌شود.

علیرضا رمضانپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که ویروس کرونا برای قشر ضعیف جامعه درست کرد، تصمیم گرفته شد با همکاری خیرین روستا و آستان قدس رضوی بسته‌های مواد غذایی بین این عزیزان توزیع شود.

مسئول کانون خادمیاران آستان قدس رضوی در عبدل آباد مه ولات تصریح کرد: ۳۱۵ بسته شامل برنج، روغن، حبوبات و سایر اقلام خوراکی در دو مرحله بین کارگران و اقشار ضعیف عبدل آباد مه ولات در حال توزیع است.

وی افزود: ارزش ریالی این بسته‌های مواد غذایی ۶۵۰ میلیون ریال می‌باشد که با همکاری خیرین روستا و آستان قدس رضوی آماده شده است.

رمضان پور بیان کرد: این مجموعه آماده دریافت‌های کمک‌های نقدی و غیر نقدی خیرین نوع دوست است تا بتوانیم با کمک هم از این شرایط سخت عبور کرده و کرونا را شکست دهیم.

کد خبر 4882736

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha