پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۹

آیت‌الله علما:

نوروز امسال با سالیان گذشته باید متفاوت باشد

نوروز امسال با سالیان گذشته باید متفاوت باشد

کرمانشاه ـ نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: برای حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه همه باید تابع دستورات مسئولین و دست‌اندرکاران حوزه بهداشت و سلامت باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله مصطفی علما در پیام نوروزی خود ضمن تسلیت سالگرد شهادت حضرت امام موسی بن جعفر (ع) اظهار داشت: از درگاه خداوند متعال می‌خواهم سال ۱۳۹۹ سالی سرشار از سلامت، تندرستی، موفقیت و عافیت برای همه مردم کشور و خصوصاً مردم استان کرمانشاه باشد و همچنین رحمت و غفران برای تمامی شهدا، شهدای در راه خدمت و خصوصاً سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را خواهان و خواستارم و عاجزانه و متضرعانه از درگاه با عظمت خدا می‌خواهم که این بلیه عمومی را از سر تمام انسان‌ها و خصوصاً مسلمین برطرف گرداند.

امام جمعه کرمانشاه افزود: همه ما باید هم زمان شناس و هم موقعیت شناس باشیم و کارها را به نحو احسن انجام دهیم و مطیع مسئولین حوزه‌های بهداشت و تندرستی باشیم و به این موضوع توجه کنیم که آنها هر آنچه به نظرشان می‌آید برای سلامت ما انجام می‌دهند.

آیت الله علما تاکید کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند برای برطرف شدن این بلای ناگهانی هم باید دعا کنیم و هم گوش به فرمان مسئولین مربوطه باشیم و دقت کنیم که مسئولین بهداشت و درمان کشور و استان چه برنامه‌ای دارند، همان را انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: عید امسال با سالیان قبل تفاوت دارد و آن این است که از دید و بازدید پرهیز کرده و برای حفظ سلامت خود و خانواده در منزل بمانیم.

کد خبر 4882914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha