پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶

رئیس پلیس آگاهی فارس خبرداد:

انهدام باند سرقت خودرو در شیراز

انهدام باند سرقت خودرو در شیراز

شیراز-رئیس پلیس آگاهی استان فارس از انهدام باند سارقان خودرو معروف به «حسین سیاه» و دستگیری اعضا باند سارقین حرفه‌ای خودرو پراید در سطح شهر شیراز خبر داد.

سرهنگ خبرگزاری مهر، سرهنگ کاووس حبیبی، در این رابطه اظهار داشت: به دنبال وقوع چند فقره سرقت خودروهای پراید مدل پایین در شهر شیراز، موضوع شناسایی و دستگیری اعضا باند سارقان به صورت ویژه در دستور کار کاراگاهان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: کاراگاهان پلیس آگاهی با اقدامات فنی و تخصصی و سرنخ‌های موجود در صحنه سرقت، موفق شدند اعضای باند ۳ نفره سارقان حرفه‌ای معروف به حسین سیاه را شناسایی و در یک عملیات ضربتی آنان را دستگیر کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس عنوان کرد: متهمان در بازجویی‌های فنی و تخصصی و مواجه شدن با ادله و مستندات پلیس چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشتند و به ۲۵ فقره سرقت خودرو و فروش قطعات آن اقرار کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان به مردم هشدار داد: حتی الامکان خودروهای خود را به سیستم‌های هشدار دهنده مجهز و به منظور پارک خودرو از پارکینگ‌های عمومی در سطح شهر استفاده کنند.

کد خبر 4883109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha