پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

۴۲۰ هزارلیتر محلول ضدعفونی در آذربایجان غربی توزیع شد

۴۲۰ هزارلیتر محلول ضدعفونی در آذربایجان غربی توزیع شد

ارومیه - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی از توزیع ۴۲۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی و الکل در سطح استان خبر داد.

جلال غفارزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه توزیع اقلام بهداشتی در راستای مقابله با بیماری کرونااظهارکرد: تاکنون ۴٢٠ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده و الکل نیز در سطح استان توزیع شد که از این تعداد ٣٣٢ هزار و ٢۴٨ لیتر محلول ضدعفونی‌کننده و ٨١ هزار و ٧٣۶ لیتر الکل ناب است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۶ واحد تولیدی مواد ضدعفونی در استان وجود دارد افزود: این واحدهای تولیدی در ایام تعطیلات نوروزی به صورت کامل در دو شفیت فعال بوده و نیاز استان را تأمین می‌کنند.

غفارزاده با بیان اینکه تولید این واحدها با ظرفیت کامل نیازمند تأمین ۹۰ هزار لیتر الکل است ادامه داد: این در حالی است که نیاز کل استان ۷۰ هزار لیتر الکل است اگر توزیع و مصرف مواد تولیدی در استان مدیریت شود کمبودی نداریم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی از فعالیت ۲۲۸ داروخانه خصوصی در استان خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون ۲۴۵ بسته دستکش موجود است که از این تعداد ۲۱۵ هزار بسته بین داروخانه خصوصی و شبانه روزی و نیز ۸۲ واحد غیر داروخانه‌ای استان توزیع شده است.

غفارزاده از خرید دو هزار و ۳۳۰ عدد ماسک فیلتر دار، و نیز کشف شش هزار و ۷۰۰ عدد ماسک احتکار شده خبر داد و عنوان کرد: این تعداد ماسک فیلتر دار توزیع می‌شود که نیاز سه روزه استان را تأمین می‌کند.

وی گفت: یک واحد نیمه صنعتی با ظرفیت تولید روزانه یک‌هزار عدد ماسک چهارلایه و با کیفیت نیز در استان فعالیت می‌کند و محصول تولیدی آن ظرفیت فیلتر ۶۵ درصد ذرات هوا را دارد.

کد خبر 4884017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha