پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹

دادستان ایرانشهر:

شرور معروف جنوب شرق کشور در ایرانشهر به هلاکت رسید

شرور معروف جنوب شرق کشور در ایرانشهر به هلاکت رسید

زاهدان- دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر گفت: شرور و سارق معروف جنوب شرق کشور امروز یکشنبه در درگیری مسلحانه با ماموران انتظامی این شهرستان به هلاکت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن گل محمدی اظهار داشت: یکی از اشرار مسلح و معروف منطقه ظهر امروز در درگیری مسلحانه با مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ایرانشهر و در راستای تأمین احساس امنیت روانی و اجتماعی مردم به هلاکت رسید.

وی بیان کرد: پیرو درخواست‌های مکرر مردم ایرانشهر و تأکیدات رئیس قوه قضائیه در خصوص برخورد قاطعانه و بدون اغماض با سارقان مسلح، این فرد شرور و سابقه‌دار که دارای چندین فقره سابقه کیفری از جمله خرید و فروش سلاح، سرقت‌های مقرون به آزار و ایراد صدمه بدنی عمدی و سرقت‌های مسلحانه متعدد در جنوب شرق کشور را داشت و از مدت‌ها قبل تحت تعقیب و رصد دستگاه‌های امنیتی بود سرانجام پس از سرقت مسلحانه‌ی نافرجام امروز و تیراندازی به سمت مأموران به هلاکت رسید.

دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر گفت: از این شرور سابقه‌دار مقادیر زیادی اموال مسروقه به همراه یک قبضه اسلحه، ۲ تیغه خشاب و مهمات مربوطه نیز کشف شد.

وی اظهار داشت: وی دارای شکات متعدد و پرونده‌های کیفری زیادی در دادگستری ایرانشهر است.

گل محمدی گفت: برخورد جدی و قاطعانه با این‌گونه جرایم خشن و مجرمان خطرناک از اولویت‌های دستگاه قضائی و سایر نهادهای امنیتی ایرانشهر است.

کد خبر 4884244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha