به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری نمایشگاه و جشنواره ملی رسانه های دیجیتال، محمد صادق افراسیابی با انتقاد از عدم همکاری مسئولان نمایشگاه بین المللی تهران در برگزاری این جشنواره گفت: شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی تهران همکاری لازم را با جشنواره نداشت و غرفه های ما تا روز دوم جشنواره اینترنت نداشتند.
این مقام اجرایی نمایشگاه تصریح کرد: ستاد اجرایی از طرف وزارت ارشاد شبانه روزی برای این جشنواره فعالیت می کنند اما متأسفانه در جشنواره و نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال و نرم افزارهای چند رسانه ای که تمام فعالیت این رسانه از طریق اینترنت انجام می پذیرد ما تا روز دوم جشنواره اینترنت نداشتیم.
وی افزود: از دیگر مشکلات این نمایشگاه می توان ساعت نمایشگاه را مثال زد؛ متأسفانه ساعت پایان نمایشگاه 18 است که خیلی از کسانی که مشتاق دیدن این نمایشگاه هستند تا آن ساعت نمی توانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند اما می توانم این مژده را بدهم که طی صحبت هایمان با مسئولان نمایشگاه در روزهای آینده ساعت نمایشگاه را تمدید می کنیم.
مدیر روابط عمومی این جشنواره با تأکید بر اینکه محصولات نرم افزاری و بازی های رایانه ای باید برای ورود به بازار از سال های آینده در این نمایشگاه شرکت کنند، اذعان داشت: این مسئله باعث می شود تا بین تولیدکنندگان داخلی رقابت ایجاد شود و همچنین کسانی که می خواهند نرم افزاری خریداری کنند با اطمینان خاطر این کار را انجام دهند.
وی تصریح کرد: وزارت ارشاد انتظاراتی را که از برپایی این نمایشگاه داشته، برآورده شده می بیند.
محمد صادق افراسیابی در خصوص شناساندن فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتالی در بین عموم مردم گفت: متأسفانه تلویزیون که یک رسانه جمعی به حساب می آید و بالاترین مرکز اطلاع رسانی می باشد فقط در شبکه چهار در این باره برنامه ای دارد که این اصلاً کافی نیست.
وی گفت: برنامه ریزی برای برپایی این نمایشگاه خیلی سریع انجام گرفت چون ما می خواستیم برگزاری آن بعد از نمایشگاه کتاب باشد. گروهی از بازدیدکنندگان ما از مدارس و دانشگاه ها هستند و به خاطر همین نمی توانستیم جشنواره را در تابستان برگزار کنیم، البته در سال های آینده نمایشگاه تاریخ دقیق و مکان ثابتی خواهد داشت که از طریق ستاد خبری جشنواره که در تمام سال فعال است اعلام می شود.
نظر شما