پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷

دادستان بوشهر:

مصرف الکل در عسلویه جان ۲ جوان را گرفت/بستری ۵ تن در بیمارستان

مصرف الکل در عسلویه جان ۲ جوان را گرفت/بستری  ۵ تن در بیمارستان

بوشهر- دادستان بوشهر با بیان اینکه مصرف الکل در عسلویه جان 2 جوان ۲۴ و ۲۷ ساله را گرفت، گفت: پنج تن دیگر نیز در اثر مصرف الکل مسموم و در بیمارستان بستری شدند.

علی حسن‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مصرف الکل در عسلویه جان ۲ جوان ۲۴ و ۲۷ ساله را گرفت، پنج تن دیگر نیز در اثر مصرف الکل مسموم و در بیمارستان بستری شدند.

به گفته دادستان بوشهر، پرونده‌ای نیز در این ارتباط در دادسرای عمومی و انقلاب عسلویه تشکیل شده است و در دست بررسی و رسیدگی قرار دارد.

وی انگیزه این افراد از مصرف الکل را پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا عنوان و تصریح کرد: دستور شناسایی افرادی که اقدام به تهیه و عرضه غیرمجاز الکل کردند نیز صادر شده است.

حسن‌پور گفت: ۲ جوان ۲۴ و ۲۷ ساله بر اثر مصرف الکل در عسلویه از توابع این استان جان باختند و پنج تن دیگر نیز مسموم و در بیمارستان بستری شدند.

دادستان بوشهر با بیان اینکه این نخستین مورد فوتی‌ها در اثر مصرف الکل تقلبی در این استان است، تأکید کرد: مردم به‌ویژه جوانان به‌هیچ‌عنوان فریب این افراد که برای حفظ منفعت خود اقدام به تهیه و تولید غیرمجاز الکل می‌کنند را نخورند و جان خود را به خطر نیندازند.

کد خبر 4885998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha