پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۰۴

استاندار زنجان:

کمبودی در عرضه کالا و اقلام خوراکی مردم در زنجان وجود ندارد

 کمبودی در عرضه کالا و اقلام خوراکی مردم در زنجان وجود ندارد

زنجان- استاندار زنجان گفت: انبارهای کالاهای اساسی در استان زنجان وضعیت خوبی دارد و مشکل و کمبودی در عرضه کالا و اقلام خوراکی مردم در استان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از سردخانه‌های میوه و گوشت استان، با بیان اینکه از نظر نهاده‌های دامی در استان مشکل و کمبودی نداریم، گفت: از نظر نهاده‌های دامی در استان نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی داریم.

وی اظهار کرد: گندمکاران زنجانی طی سالهای گذشته در برداشت گندم عملکرد خوبی داشتند و براساس پیش بینی کار شناسان کشاورزی میزان تولید گندم در استان طی سالجاری افزایش محسوسی خواهد داشت.

استاندار زنجان، با اشاره به اینکه گندم به وفور در سیلوهای استان زنجان وجود دارد، یاد آورشد: تا شهریورماه مشکلی نداریم و به اندازه کافی گندم داریم.

حقیقی با بیان اینکه امیدواریم در سالجاری با برنامه ریزی و مدیریت درست و مدون سالی پر خیر و برکت داشته باشیم و در بخش کشاورزی شاهد افزایش تولیدات محصولات کشاورزی باشیم، گفت: هیچ گونه مشکل و کمبودی در عرضه کالا و اقلام خوراکی مردم در استان وجود ندارد.

وی تصریح کرد: از نظر تأمین اقلام پروتئینی در استان مشکلی نداریم و در انبارهای استان ۱۰ برابر نیاز استان اقلام پروتئینی وجود دارد.

کد خبر 4886402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha